7 bin TL'ye claw grip için mouse önerisi

Bütçe
7000

Wrusi

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 Laptop
Amd ryzen 5 7535HS
16 GB Ram
512gb m.2 SSD
Herkese selamlar. Önceden de konu açmıştım ancak şimdi para topladığım ve başka modellerin aklıma gelmesiyle tekrar konu açmak istedim. Claw grip tutuyorum elim, 18.5 cm. Aklımdaki modeller ise Pulsar TenZ Signature Edition ve Logitech G Pro X Superlight 2. Vlmouse almak istemiyorum. Lamzu Maya X ise nedense en başından beri hiç içime sinmediği için onu da almak istemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar. Önceden de konu açmıştım ancak şimdi para topladığım ve başka modellerin aklıma gelmesiyle tekrar konu açmak istedim. Claw grip tutuyorum elim, 18.5 cm. Aklımdaki modeller ise Pulsar TenZ Signature Edition ve Logitech G Pro X Superlight 2. Vlmouse almak istemiyorum. Lamzu Maya X ise nedense en başından beri hiç içime sinmediği için onu da almak istemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Gpx 2 kronik

Leviathan da işinizi gayet görür. 7 bandında çıkmanıza gerek yok.

TenZ fantezi için alınabilir.
Bu bütçede özel ürün de alınabilir. Eğer delikten dolayı istemiyorsanız WL başka öneride yapabilirim.

Tenz fantezi için alınabilir.
Bu bütçede özel ürün de alınabilir. Eğer delikten dolayı istemiyorsanız wl başka öneride yapabilirim.

Delikten dolayı pek rahat etceğimi düşünmüyorum. Tenzin shape i bana çok güzel gibi göründü o yüzden almak istemiştim.

Leviathan da işinizi gayet görür. 7 bandında çıkmanıza gerek yok.

Almışken en iyisini alıp bidahada bulaşmak istemiyorum o yüzden bu kadar büyçe ayırdım.

Nesi kronik?

Delikten dolayı pek rahat etceğimi düşünmüyorum. Tenzin shape i bana çok güzel gibi göründü o yüzden almak istemiştim.

Almışken en iyisini alıp bidahada bulaşmak istemiyorum o yüzden bu kadar büyçe ayırdım.
Bütçesine göre pek artısı yok ama shape için tercih edilebilir.

Bütçesine göre pek artısı yok ama shape için tercih edilebilir.

Herhangi bir kronik sorunu var mı? Kalitesi iyi midir internette Türkçe inceleme bulamadım.

Logitech scrollda sonsuz çevirebilme özelliği diye bir şey sunmuyor muydu? Ben öyle hatırlıyorum da yanlışsam düzeltin.

Herhangi bir kronik sorunu var mı? Kalitesi iyi midir internette Türkçe inceleme bulamadım.

Logitech scrollda sonsuz çevirebilme özelliği diye bir şey sunmuyor muydu? Ben öyle hatırlıyorum da yanlışsam düzeltin.
Gayet iyi ürün aktif bir sorunu yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı