7 bin TL'ye espor klavye önerisi

Bütçe
7000

Ffga

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, klavyenin önemli olduğu bir oyunda espor takımından bir davet aldım, şu anki klavyem idare eder ama 7000 liralık bütçeyle bir klavye almak istiyorum, düşük ms olmalı.
Razer Huntsman V2.
Apex Pro.
Gibi klavyeler öneriyorlar sizin tavsiyeniz nedir?

Büyük markalara daha fazla para verdiğinde sana daha az gecikme sunmaz veya daha iyi performans sunmaz. Daha kaliteli şeyler alabilirsin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim] 8000Hz bu klavye.

Degmez kanka bu fiyata monitör falan al yani.

Manyetik veya optical switch öneririm. W75de olabilir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-22 185049.png
    384,9 KB · Görüntüleme: 36
Wraith75 fiyatına göre çok iyi bence hem 8000Hz, manyetik switch, socd yani snap tap, switch mesafesi ayarlama gibi birçok özelliği var ben olsam bunu alırdım.

Bence actuation point ve actuation Force'de önemli. Bende K65 RGB mini(cheery MX Speed Silver) ve Apex Pro TKL var. MX Speed Silver'in basımı çok sert (45GF) geliyor. Apex Pro TKL'de ise 40GF falan sanırım çok hafif, uzun süre yazarken vs. daha rahat ediyorum. Zaten 0.4mm falan yapınca dokunmatik ekran gibi oluyor. Diğer 2.0mmde aktif olan mekanik switchlerden tabii ki daha hızlı tepki veriliyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-22 191845.png
    205 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…