B Berkannnn Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 32 25 Mart 2024 #1 Max 7K bütçe ile IPS panel ve 27 inç monitör tavsiyesi arıyorum. Pivot özelliği olursa çok iyi olur. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Max 7K bütçe ile IPS panel ve 27 inç monitör tavsiyesi arıyorum. Pivot özelliği olursa çok iyi olur. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.210 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #2 Berkannnn dedi: Max 7K bütçe ile IPS panel ve 27 inç monitör tavsiyesi arıyorum. Pivot özelliği olursa çok iyi olur. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyun için mi tasarım vs. için mi film dizi izlemek için mi?
Berkannnn dedi: Max 7K bütçe ile IPS panel ve 27 inç monitör tavsiyesi arıyorum. Pivot özelliği olursa çok iyi olur. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyun için mi tasarım vs. için mi film dizi izlemek için mi?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 26 Mart 2024 #3 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
B Berkannnn Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 32 26 Mart 2024 #4 Ulubatlı Souness dedi: Oyun için mi tasarım vs. için mi film dizi izlemek için mi? Genişletmek için tıkla... Tasarım için daha çok hocam Kaan Diktaş dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Mümkünse 7bini aşmasın bu biraz geçiyor
Ulubatlı Souness dedi: Oyun için mi tasarım vs. için mi film dizi izlemek için mi? Genişletmek için tıkla... Tasarım için daha çok hocam Kaan Diktaş dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Mümkünse 7bini aşmasın bu biraz geçiyor
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 26 Mart 2024 #5 Berkannnn dedi: Tasarım için daha çok hocam Mümkünse 7bini aşmasın bu biraz geçiyor Genişletmek için tıkla... Sepette 6800TL.
Berkannnn dedi: Tasarım için daha çok hocam Mümkünse 7bini aşmasın bu biraz geçiyor Genişletmek için tıkla... Sepette 6800TL.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.210 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #6 Berkannnn dedi: Tasarım için daha çok hocam. Mümkünse 7bini aşmasın bu biraz geçiyor. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunu var mı bilmiyorum ancak kağıt üstünde gayet güzel Samsung Odyssey G5 Lc27g55tqbuxuf 27
Berkannnn dedi: Tasarım için daha çok hocam. Mümkünse 7bini aşmasın bu biraz geçiyor. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunu var mı bilmiyorum ancak kağıt üstünde gayet güzel Samsung Odyssey G5 Lc27g55tqbuxuf 27
B Berkannnn Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 32 26 Mart 2024 #7 Ulubatlı Souness dedi: Kronik sorunu var mı bilmiyorum ancak kağıt üstünde gayet güzel Samsung Odyssey G5 Lc27g55tqbuxuf 27 Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef hem ıps değil hem pivot olmuyor galiba
Ulubatlı Souness dedi: Kronik sorunu var mı bilmiyorum ancak kağıt üstünde gayet güzel Samsung Odyssey G5 Lc27g55tqbuxuf 27 Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef hem ıps değil hem pivot olmuyor galiba
townybey1 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #8 Lenovo Legion Y27-30 66F8GAC3TK 27'' 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Kkm bunu al rahatına bak ıstedıgın sekılde hareket yapıyor yukarı aşağı 90 derece yapabılıyorsun alabılecegın bu fıyatlara en ıyı monitör townybey1 dedi: Lenovo Legion Y27-30 66F8GAC3TK 27'' 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Kkm bunu al rahatına bak ıstedıgın sekılde hareket yapıyor yukarı aşağı 90 derece yapabılıyorsun alabılecegın bu fıyatlara en ıyı monitör Genişletmek için tıkla... hacı yenı konu sandım agagaggaga
Lenovo Legion Y27-30 66F8GAC3TK 27'' 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Kkm bunu al rahatına bak ıstedıgın sekılde hareket yapıyor yukarı aşağı 90 derece yapabılıyorsun alabılecegın bu fıyatlara en ıyı monitör townybey1 dedi: Lenovo Legion Y27-30 66F8GAC3TK 27'' 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Kkm bunu al rahatına bak ıstedıgın sekılde hareket yapıyor yukarı aşağı 90 derece yapabılıyorsun alabılecegın bu fıyatlara en ıyı monitör Genişletmek için tıkla... hacı yenı konu sandım agagaggaga