7 bin TL'ye kadar kablosuz mouse önerisi

Bütçe
7000

innafan

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10 Pro 64 Bit
Intel i3-13100F
16 GB 8x2 Ram
Rtx 4060
Samsung 980 Pro 1 TB SSD
Meslek
Polis
İyi günler, şu an aktif olarak 1 yıldır VXE R1 SE kullanıyorum. Ancak bu markanın sadece forumlar içerisinde boş şişirildiğine inanmaya başladım. Her şeyden önce aşırı ucuz hissettiren bir plastik yapısı var. 1 yılı doldurmadan mouse wheel bozuldu ve aşağı kaydırırken kendi kendine yukarı kaydırmaya başladı. Kablosuz bağlantısında problem oluştu ve şu anda uygulamasının gösterdiğine göre şarjı %20'nin üstünü görmüyor ve maksimum 1-2 saat içinde şarjı bitiyor. Tekrar kabloya takmak gerekiyor. Boş yere kablosuz parası vermişim ama kablolu kullanıyorum gibi hissediyorum. Alternatif bir kablosuz mouse arıyorum. Claw tutuşa sahibim. R1 SE boyut olarak uygun ekstra olarak malzeme kalitesi daha kaliteli ve bilindik bir marka olması tercihimdir. Bütçe 7000₺ Max sınırımdır. Herkese iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech sevdiğim bir marka olsa da o model için genel inceleme durumu karışık diye biliyorum. DeathAdder şu an hoşuma gitti farklı birkaç alternatif daha bekleyeceğim daha iyi bir seçenek gelmemesi halinde DeathAdder V3 alacağım.

Benim Logitech alma sebebim Logitech'in hiç garanti ve arza sorunlarında sıkıntı çıkarmaması kendim 1 senedir kullanıyorum ve gayet memnunum tabii Razer DeathAdder V3 Pro nunda çok iyi bir mouse oldugunu duymustum.

Bunlara bi bakın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı