7 bin TL'ye kasa PSU önerisi

univac

Centipat
Daha fazla  
Bütçe maksimum 7 bin TL. Kasa ve PSU'yu uzun süre kullanmak istiyorum. Kaliteli bir PSU ile kasa önerir misiniz?

PSU olarak bu var. Daha ucuzlari da var fakat MSI MAG serisi ozellikle dayanikli ve kaliteli olmasi ile one cikiyor. MSI da kendi sitesinde ozellikle belirtiyor zaten, MAG serisinin dayaniklilik ve kalitesi ile one ciktigini. Kasa olarak ise tam olarak size ne lazim? ATX mi yoksa mATX mi? Yada baska bir boyut mu? Kasa boyutu nasil olmali, full-tower, mid-tower, mini-tower gibi secenekler var.

Hocam normalde ASUS Prime kasası almayı düşünüyordum fakat baktığım anakartlar sığmayacağı için çok büyük olmayan, kompakt kasalara bakıyorum.

Bütçe maksimum 7 bin TL. Kasa ve PSU'yu uzun süre kullanmak istiyorum. Kaliteli bir PSU ile kasa önerir misiniz?
Kullanacağın diğer bileşenleri(ekran kartı, işlemci, anakart) söylemden sağlıklı öneri yapamayız.

Kullanacağın diğer bileşenleri(ekran kartı, işlemci, anakart) söylemden sağlıklı öneri yapamayız.

Anakartı araştırıyorum karar veremedim fakat ATX olacak gibi. İşlemci R5 7500F ekran kartı RTX3090 gibi.

Anakartı araştırıyorum karar veremedim fakat ATX olacak gibi. İşlemci R5 7500F ekran kartı RTX3090 gibi.
O zaman şu ikisine bakılabilir.

Kasa icin MSI MAG Forge M100A gibiler de oldukca makul bir fiyat etiketine sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…