7 bin TL'ye PC önerisi

Magamelaa

Hectopat
Daha fazla  
Bütçe 7 bin TL zorlarsak 7500-8000 aralığına çıkabilir üstü olmaz.
Bu fiyata aşırı büyük beklentiler içinde değilim sıfır veya 2. el olması fark etmez 2. el olacaksa hazır olsun eğer sıfır olacaksa toplama şeklinde de yapabilirim,
CS:GO, PES 21, FIFA serileri, Valorant, PUBG, GTA 5 gibi oyunlar oynarım bunlar dışında ekstra olarak arkadaşlarımla Forest, Green hell, Rust tarzı oyunlar oynarım.
Not:2. el hazır sistemlerde Trabzon içi olmalı 2. elde parça işine girmem.
Not: İstediklerimi karşılayacak 6500 gibi fiyatlara sistemler varsa onlara da kabulum.

Son düzenleme:
2. el bakın demedim, 2. el sistem öneren olursa ona da açığım diyorum Trabzon içi olduğu sürece, yardım için teşekkürler.
Hocam o bütçeyle çok zor olur. Eğer monitör, klavye, mouse, kulaklık vs. varsa yani sadece kasa için 7-8k verecekseniz, eğer mümkünse 8-9k veya 9-10k civarında daha iyi bir sistem toplamanızı tavsiye ederim. Fakat, eğer diğer ekipmanlar ve monitör dahilse, bulmanız çok zor.

Hocam o bütçeyle çok zor olur. Eğer monitör, klavye, mouse, kulaklık vs. varsa yani sadece kasa için 7-8k verecekseniz, eğer mümkünse 8-9k veya 9-10k civarında daha iyi bir sistem toplamanızı tavsiye ederim. Fakat, eğer diğer ekipmanlar ve monitör dahilse, bulmanız çok zor.

Hocam sadece PC olacak, 8K bile çok zor yani veremeyebilirim, 7000 civarına yazdıklarımı karşılasa yeter, 2. el piyasasından bulup atarım buraya orada görmüştüm az çok iş görecek şeyler.

Peki kafanızda belirlediğiniz özellikler var mı?

8 GB ve üstü RAM olması dışında çok kalıplaşmış şeyler yok aklımda.

işlemci: AMD Ryzen 5 1500X Quad Core Processor 3.50GHz işlemci.

ekran kartı: ASUS GeForce GTX 1050 Ti 4 GB.

RAM: G.Skill DDR4 RAM (8x2)

anakart: GA-AB350M-Gaming 3

SSD: Samsung 970 EVO Plus 250GB SSD M.2

HDD: Toshiba marka 500GB bellek.

Power: Thermaltake Litepower RGB 650W
Fiyat: 6995.
Şöyle bir sistem buldum nasıl?

Son düzenleme:
GTX1050 Ti ekran kartı. i5 7400 işlemci. 16 GB DDR4 RAM. 1TB hard disk. 120GB SSD. H110M anakart.
Bulduğum diğer bir sistem fiyat: 6500 TL.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı