Y Yh4kash Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar kardeşime (12) tablet almayı düşünüyoruz 7K bütçe var. YouTube'a video yüklüyor ve oyun oynayacak ağırlıklı. Önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar kardeşime (12) tablet almayı düşünüyoruz 7K bütçe var. YouTube'a video yüklüyor ve oyun oynayacak ağırlıklı. Önerilerinizi bekliyorum.
P pcsorucevap Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #2 Birazcık daha ekleyip iPad 9 almanızı öneririm
Snedy Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #3 https://www.hepsiburada.com/lenovo-tab-m10-plus-4gb-128gb-10-61-2k-ips-tablet-kilif-zaam0175tr-pm-HBC00004IJ34J
https://www.hepsiburada.com/lenovo-tab-m10-plus-4gb-128gb-10-61-2k-ips-tablet-kilif-zaam0175tr-pm-HBC00004IJ34J
Mustaine.waw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 308 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #4 Galaxy Tab A9+ alabilirsiniz hocam (8/128) SD695 ve 90Hz ekranı var gayet makul o fiyat bandına göre.
Galaxy Tab A9+ alabilirsiniz hocam (8/128) SD695 ve 90Hz ekranı var gayet makul o fiyat bandına göre.
sucuk adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #5 Yh4kash dedi: Arkadaşlar kardeşime (12) tablet almayı düşünüyoruz 7K bütçe var. YouTube'a video yüklüyor ve oyun oynayacak ağırlıklı. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... samsung tab a9+ bu olabilir
Yh4kash dedi: Arkadaşlar kardeşime (12) tablet almayı düşünüyoruz 7K bütçe var. YouTube'a video yüklüyor ve oyun oynayacak ağırlıklı. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... samsung tab a9+ bu olabilir
P pcsorucevap Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #6 Eğer ekleyemeseniz Samsung A9+ alın
Y Yh4kash Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #7 pcsorucevap dedi: Birazcık daha ekleyip iPad 9 almanızı öneririm Genişletmek için tıkla... pcsorucevap dedi: Eğer ekleyemeseniz Samsung A9+ alın Genişletmek için tıkla... Video kaydı falan kötü diyorlar ama biraz kararsız kaldim pcsorucevap dedi: Birazcık daha ekleyip iPad 9 almanızı öneririm Genişletmek için tıkla... Android istiyor hocam APK için
pcsorucevap dedi: Birazcık daha ekleyip iPad 9 almanızı öneririm Genişletmek için tıkla... pcsorucevap dedi: Eğer ekleyemeseniz Samsung A9+ alın Genişletmek için tıkla... Video kaydı falan kötü diyorlar ama biraz kararsız kaldim pcsorucevap dedi: Birazcık daha ekleyip iPad 9 almanızı öneririm Genişletmek için tıkla... Android istiyor hocam APK için
P pcsorucevap Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #8 Yh4kash dedi: Video kaydı falan kötü diyorlar ama biraz kararsız kaldim Genişletmek için tıkla... iPad 9 Her şeyi iyi Fiyat performans Biraz eklerseniz iyi olurdu Olmasa S9+ Var Yh4kash dedi: Video kaydı falan kötü diyorlar ama biraz kararsız kaldim Android istiyor hocam APK için Genişletmek için tıkla... A A9+ O zaman en uygun olcaktır
Yh4kash dedi: Video kaydı falan kötü diyorlar ama biraz kararsız kaldim Genişletmek için tıkla... iPad 9 Her şeyi iyi Fiyat performans Biraz eklerseniz iyi olurdu Olmasa S9+ Var Yh4kash dedi: Video kaydı falan kötü diyorlar ama biraz kararsız kaldim Android istiyor hocam APK için Genişletmek için tıkla... A A9+ O zaman en uygun olcaktır
Mustaine.waw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 308 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #9 Yh4kash dedi: Video kaydı falan kötü diyorlar ama biraz kararsız kaldim. Genişletmek için tıkla... Kamera ile iş yapacaksa direkt tablet bakmasın kardeşiniz iPad Pro'larda bile düzgün kameralar yok.
Yh4kash dedi: Video kaydı falan kötü diyorlar ama biraz kararsız kaldim. Genişletmek için tıkla... Kamera ile iş yapacaksa direkt tablet bakmasın kardeşiniz iPad Pro'larda bile düzgün kameralar yok.
P pcsorucevap Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #10 Mustaine.waw dedi: Kamera ile iş yapacaksa direkt tablet bakmasın kardeşiniz iPad Pro'larda bile düzgün kameralar yok. Genişletmek için tıkla... Video kaydı için Fakat dediğiniz doğru Tabletlerde düzgün kamera yok nerdeyse
Mustaine.waw dedi: Kamera ile iş yapacaksa direkt tablet bakmasın kardeşiniz iPad Pro'larda bile düzgün kameralar yok. Genişletmek için tıkla... Video kaydı için Fakat dediğiniz doğru Tabletlerde düzgün kamera yok nerdeyse