7 bin TL'ye tablet önerisi

Roi34

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
7 bin TL civarı bütçem bulunuyor. Ders amaçlı kullanacağım için kaleminde fiyata dahil olması lazım. Lenovo M11 8 GB ve 4 GB RAM'li versiyonları var bu fiyat içerisinde, bir de Huawei MatePad 11 SE vardı ama sitesinde kalemi kaldırmışlar, değişiklik olur mu bilmiyorum. Bu modeller nasıldır ve başka kalemli öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben Lenovo Tab M11 8/128 kullanıyorum sorularını alabilirim.

Al geç derim. Google servislerini bir uygulama üzerinden kurabiliyorsunuz.

Samsung A9+ var ancak kalemi yok, kalemlerini kendileri satıyor diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung A9+ var ancak kalemi yok, kalemlerini kendileri satıyor diye biliyorum.

Samsung A9+'ın kalem desteği yok diye görmüştüm bir yerde. Stylus kalemde kullanmak pek istemiyorum açıkçası çünkü PDF üzerinde yazı yazarken sıkıntı yaşatabilir diye düşünüyorum elimi algılayacağı için tablet. Bilmiyorum doğru mu düşünüyorum ama.

Ben Lenovo Tab M11 8/128 kullanıyorum sorularını alabilirim.

Hocam 4 GB modelinde kasma donma vs. yaşandığını yazmışlar ama 8 GB modeli için böyle bir şey yaşadınız mı siz? Ek olarak şarjı aşağı yukarı ne kadar götürüyor bu konuda iyi mi? Siz ne süredir kullanıyorsunuz kalemin pili 1 yıl civarında bitiyormuş sanırım temin etmek zor mu onu.

S9 modeline benzer bir kalem iş görür bence. Silikon uçlu bir kalem de olur pdf çözerken sıkıntı yaratmaz gibi.

S9 modeline benzer bir kalem iş görür bence. Silikon uçlu bir kalem de olur PDF çözerken sıkıntı yaratmaz gibi.

Sağ olun hocam kalem fiyatlarına da bakıp bir değerlendirme yapacağım en son diğer modellerle birlikte.

Hayır hiçbir şekilde kasma yaşamadım yaşamıyorum. Aralık 2024'ten beri de sürekli olarak kullanıyorum cihazı. Şarj konusunda gerçekten aşırı performanslı zaten yanlış değilsem 7000 mAh bataryası var gerçekten uzun süre götürüyor. Kalem pili 6-7 ay sonrasında tükenmeye başlıyor bildirim geliyor kalem pili zayıf diye, pil zayıflayınca kalem bazen yazmamazlık edebiliyor. Benim pil bitmişti fakat Hepsiburada üzerinden bulabildim 2'li aaaa pil 300 TL'ye yakın civardaydı yani 2 pil yaklaşık 1 seneden fazla götürüyor sizi, temin etmesi önceden zordu fakat artık stoklar yenileniyor gördüğüm kadarıyla, dediğim gibi ben pil alabildim çok sıkıntı çekmezsiniz. Başka soru varsa alabilirim tekrardan.

Bakın Hepsiburada'da Duracell'in pili 200 TL civarında yani artık rahat bulunuyor.

Sağ olun hocam genel olarak tavsiye ediyorsunuz yani. Şu konularda sıkıntı yaşatabilir dediğiniz bir sorunu var mı?

Sağ olun hocam genel olarak tavsiye ediyorsunuz yani. Şu konularda sıkıntı yaşatabilir dediğiniz bir sorunu var mı?

Bir de ekran koruyucu takınca kalemle yazarken sorun olabilir diyenler olmuş. Siz ekran koruyucu taktınız mı veya böyle bir sorun yaşadınız mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…