MUNIORR Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Almayı düşünüyorum ama oyun güzel mi? Metacritic'te çok düşük notlar almış bu yüzden emin olamadım ayrıca oyunda korku öğeleri bulunuyor mu?
Almayı düşünüyorum ama oyun güzel mi? Metacritic'te çok düşük notlar almış bu yüzden emin olamadım ayrıca oyunda korku öğeleri bulunuyor mu?
imadly Yoctopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #2 Ekiple çok sarar fakat arkadaşlarınız toxic ise hiç bulaşmayın.
MUNIORR Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 imadly dedi: Ekiple çok sarar fakat arkadaşlarınız toxic ise hiç bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım 1 tane var o da oyunu alır mı bilmiyorum. Tek kişilik oynanmaz mı?
imadly dedi: Ekiple çok sarar fakat arkadaşlarınız toxic ise hiç bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım 1 tane var o da oyunu alır mı bilmiyorum. Tek kişilik oynanmaz mı?
imadly Yoctopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #4 MUNIORR dedi: Arkadaşım 1 tane var o da oyunu alır mı bilmiyorum. Tek kişilik oynanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bende almıştım oyunu fakat tek hiç sarmıyor fakat herkesin fikri farklı deneyin bence beğenmezseniz iade edersiniz.
MUNIORR dedi: Arkadaşım 1 tane var o da oyunu alır mı bilmiyorum. Tek kişilik oynanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bende almıştım oyunu fakat tek hiç sarmıyor fakat herkesin fikri farklı deneyin bence beğenmezseniz iade edersiniz.
MUNIORR Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #5 imadly dedi: Bende almıştım oyunu fakat tek hiç sarmıyor fakat herkesin fikri farklı deneyin bence beğenmezseniz iade edersiniz. Genişletmek için tıkla... Korku öğeleri yada gerici unsurlar var mı?
imadly dedi: Bende almıştım oyunu fakat tek hiç sarmıyor fakat herkesin fikri farklı deneyin bence beğenmezseniz iade edersiniz. Genişletmek için tıkla... Korku öğeleri yada gerici unsurlar var mı?
imadly Yoctopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #6 MUNIORR dedi: Korku öğeleri yada gerici unsurlar var mı? Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum. Hiç o tarz şeyler yaşamadım.
MUNIORR dedi: Korku öğeleri yada gerici unsurlar var mı? Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum. Hiç o tarz şeyler yaşamadım.
MUNIORR Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #7 imadly dedi: Yok diye biliyorum. Hiç o tarz şeyler yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler alacağım galiba.
imadly dedi: Yok diye biliyorum. Hiç o tarz şeyler yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler alacağım galiba.
imadly Yoctopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #8 MUNIORR dedi: Teşekkürler alacağım galiba. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun iyi oyunlar.
MUNIORR Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #9 imadly dedi: Hayırlı olsun iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Sağolun iyi günler size de.