K kasarreiss Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #1 Arkadaşım Steam'den ben ise Xbox PC'den aldım ama beraber oynayamıyoruz nasıl oynarız?
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.078 Çözümler 160 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #2 Oyunda maalesef crossplay özelliği yok. En azından Steam forumlarında bu bilgi paylaşılmış. Gamespot'a göre de crossplay, yıl sonunda eklenecekmiş. Bir çözümü var galiba ama denemediğim ve oyunu bilmediğim için videoyu bırakıyorum. Bir izleyin belki çözüm olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Oyunda maalesef crossplay özelliği yok. En azından Steam forumlarında bu bilgi paylaşılmış. Gamespot'a göre de crossplay, yıl sonunda eklenecekmiş. Bir çözümü var galiba ama denemediğim ve oyunu bilmediğim için videoyu bırakıyorum. Bir izleyin belki çözüm olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
brabrevaloyn Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 365 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus x515ea ---------- 15,6inç 90HZ IPS Panel İntel 1135g7 + intel xe graphics 8GB RAM + 512-GB nVME SSD Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #3 kasarreiss dedi: Arkadaşım Steam'den ben ise Xbox PC'den aldım ama beraber oynayamıyoruz nasıl oynarız? Genişletmek için tıkla... Bir tane public servera katılın katıldığınız serverin IP adresini diğer arkadaşınıza verin arkadaşınız IP adresine bağlan diyerek bilgileri girsin ve beraber oynayın giriğiniz public serverin kimsenin oynamadığından emin olun. Artı 0 Eksi
kasarreiss dedi: Arkadaşım Steam'den ben ise Xbox PC'den aldım ama beraber oynayamıyoruz nasıl oynarız? Genişletmek için tıkla... Bir tane public servera katılın katıldığınız serverin IP adresini diğer arkadaşınıza verin arkadaşınız IP adresine bağlan diyerek bilgileri girsin ve beraber oynayın giriğiniz public serverin kimsenin oynamadığından emin olun.