Eneessss Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 83 19 Ocak 2025 #1 Ben Steam'den, arkadaşım Xbox Game Pass'ten oynuyor. Oyun kuruyorum, arkadaşım sunucumu göremiyor. Yardım eder misiniz? Acaba birimiz Steam birimiz Xbox'tan diye mi böyle? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2025
Ben Steam'den, arkadaşım Xbox Game Pass'ten oynuyor. Oyun kuruyorum, arkadaşım sunucumu göremiyor. Yardım eder misiniz? Acaba birimiz Steam birimiz Xbox'tan diye mi böyle?
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.921 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #2 Gamepass sürümü daha güncellenmedi diye biliyorum.onun haricinde crossplay olması lazım yada çok yakında gelicekti Artı 0 Eksi
Gamepass sürümü daha güncellenmedi diye biliyorum.onun haricinde crossplay olması lazım yada çok yakında gelicekti
KS KS Eneessss Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 83 19 Ocak 2025 #3 Cpt.Revenger dedi: Game Pass sürümü daha güncellenmedi diye biliyorum. Onun haricinde crossplay olması lazım ya da çok yakında gelecekti Genişletmek için tıkla... Public sunuculara girip oynayabiliyoruz ama oda açınca açtığımız oda gözükmüyor Artı 0 Eksi
Cpt.Revenger dedi: Game Pass sürümü daha güncellenmedi diye biliyorum. Onun haricinde crossplay olması lazım ya da çok yakında gelecekti Genişletmek için tıkla... Public sunuculara girip oynayabiliyoruz ama oda açınca açtığımız oda gözükmüyor
yaşar yiğit Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 603 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 Eneessss dedi: Public sunuculara girip oynayabiliyoruz ama oda açınca açtığımız oda gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulabildinizmi. Artı 0 Eksi
Eneessss dedi: Public sunuculara girip oynayabiliyoruz ama oda açınca açtığımız oda gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulabildinizmi.