S sarah Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 241 27 Kasım 2020 #1 Oyunu beraber oynayabileceğim insanlar bulabilirsem oyunu alacağım da tek sarmaz diye düşünüyorum.
P Phonka Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #2 sarah dedi: Oyunu beraber oynayabileceğim insanlar bulabilirsem oyunu alacağım da tek sarmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende bi oyun arkadaşı arıyorum eğer birlikten oynayabilirsek çok sevinirim bu gmail sen bana ulaşabilirsin l.v.gburak@gmail.com
sarah dedi: Oyunu beraber oynayabileceğim insanlar bulabilirsem oyunu alacağım da tek sarmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende bi oyun arkadaşı arıyorum eğer birlikten oynayabilirsek çok sevinirim bu gmail sen bana ulaşabilirsin l.v.gburak@gmail.com
S sarah Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 241 14 Ocak 2021 #3 l.v.gburak Phonka dedi: Merhaba bende bi oyun arkadaşı arıyorum eğer birlikten oynayabilirsek çok sevinirim bu gmail sen bana ulaşabilirsin l.v.gburak@gmail.com Genişletmek için tıkla... Yazdım fakat sizden geri dönüş alamadım
l.v.gburak Phonka dedi: Merhaba bende bi oyun arkadaşı arıyorum eğer birlikten oynayabilirsek çok sevinirim bu gmail sen bana ulaşabilirsin l.v.gburak@gmail.com Genişletmek için tıkla... Yazdım fakat sizden geri dönüş alamadım
DraGoN_BorN Femtopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #4 sarah dedi: Oyunu beraber oynayabileceğim insanlar bulabilirsem oyunu alacağım da tek sarmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende arkadaş arıyorum doanmurat17@gmail.com hesabına mail atarsanız oynayabiliriz
sarah dedi: Oyunu beraber oynayabileceğim insanlar bulabilirsem oyunu alacağım da tek sarmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende arkadaş arıyorum doanmurat17@gmail.com hesabına mail atarsanız oynayabiliriz
J Jeveuk Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #5 Eğer sunucu kurarsanız bende gelebilirim.
FallenLands Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #6 @sarah @Jeveuk 7 days to die ve çeşitli oyunlarda ekipler kuruyoruz isterseniz sizlerde katılabilirsiniz. Discord: Kagenmer #'ler kaldırıldı düz yazıp ekleyebilirsiniz.
@sarah @Jeveuk 7 days to die ve çeşitli oyunlarda ekipler kuruyoruz isterseniz sizlerde katılabilirsiniz. Discord: Kagenmer #'ler kaldırıldı düz yazıp ekleyebilirsiniz.