Remircan Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 26 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem Özelikleri İşlemci: Intel Core İ5 12400F Ekran Kartı: RTX 3060 Ti Bellek: (16X2) 32 GB DRR5 SSD: Samsung 980 500GB / Samsung 980 PRO 2TB Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 Merhaba, 7 Days to Die oyununu oynayacak arkadaş arıyorum. Oyun hakında fazla bilgim yok yeni başladım. Yaşım: 16 - DC nick: Remircan.
Merhaba, 7 Days to Die oyununu oynayacak arkadaş arıyorum. Oyun hakında fazla bilgim yok yeni başladım. Yaşım: 16 - DC nick: Remircan.
FallenLands Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #2 Remircan dedi: Merhaba, 7 Days to Die oyununu oynayacak arkadaş arıyorum. Oyun hakında fazla bilgim yok yeni başladım. Yaşım: 16 - DC nick: Remircan. Genişletmek için tıkla... Yeni save başlıyoruz A21.1 katılabilirsin istersen. Discord: Kagenmer
Remircan dedi: Merhaba, 7 Days to Die oyununu oynayacak arkadaş arıyorum. Oyun hakında fazla bilgim yok yeni başladım. Yaşım: 16 - DC nick: Remircan. Genişletmek için tıkla... Yeni save başlıyoruz A21.1 katılabilirsin istersen. Discord: Kagenmer
rtxahmet Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #3 FallenLands dedi: Yeni save başlıyoruz A21.1 katılabilirsin istersen. Discord: Kagenmer Genişletmek için tıkla... Hocam hala yer var mı acaba
FallenLands dedi: Yeni save başlıyoruz A21.1 katılabilirsin istersen. Discord: Kagenmer Genişletmek için tıkla... Hocam hala yer var mı acaba
FallenLands Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #4 rtxahmet dedi: Hocam hala yer var mı acaba Genişletmek için tıkla... Bizim ekipte her oyun ve oyuncu için sürekli yer var hocam
rtxahmet dedi: Hocam hala yer var mı acaba Genişletmek için tıkla... Bizim ekipte her oyun ve oyuncu için sürekli yer var hocam
rtxahmet Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #5 FallenLands dedi: Bizim ekipte her oyun ve oyuncu için sürekli yer var hocam Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sagolun yeni savede yazarsaniz sevinirim
FallenLands dedi: Bizim ekipte her oyun ve oyuncu için sürekli yer var hocam Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sagolun yeni savede yazarsaniz sevinirim