7 Days to Die solo oynanırsa zorlanılır mı?

7 Days to Die 2 pack almanız gerekiyordu onun için.

hayatta kalma türlerini severim palword ark.vb oyunları oynadığım var ve baya sevdim

Giysileri tekrar ekliyeceklermiş ama daha sonra.1.0 güncellemesinde karakter modelleri yenilendiği için anca getirirler. Normalde 2.0 güncellemesi yıl sonu gelecekti(2024 sonunda)ama onu da nisana erteleyip mayıs'ın ortasında çıkardılar. Çok ağır çalışıyorlar.

Zamanında iyiydi ben bundan 2 sene önce falan almıştım o zamanlar hem yapımcılar oyuna önem verirdi, hem de saçma sapan şeyler yoktu. Adamlar parayı bulduktan sonra değişti zaten oyunun ünlendiği zaman belli.

Oyuna bandit güncellemesini bekliyorum hala 2018 civarında duyurmuşlardı ama 2025 sonu gibi belki gelebilir.

Neyse deneyeceğim solo zorlarsa da idare ederim yeni başlangıç tavsiyeniz var mı?

Tm sledgehammer Build deneyeceğim olmazsa değiştiririm Build'i.

Yeni başlangıç için tavisyeleriniz var mı?

Güç kısmından güçü 5 yapıyorum bunu yaparken de ağırlık 5 yapıyorum sonra sledgehamer geçerken loot perkine basıyorum ve sledgehammer kasıyorum aynı zamanda.

7 days hayatta kalma oyunları oynayan kişiler ekleyebilir
emremrneleb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…