7 Days to Die'de nasıl base yapılmalı?

Zeldry

Centipat
Daha fazla  
Ben oyunda tarım yapmak istiyorum, fakat şöyle bir sorum var, tarımı ben yer altına yapsam, gün ışığı almasa, gene de büyür mü, yer altında küçük bir base yapmak istiyorum, kanlı ayda her şeyi kaybetmemek için de.

Ben uzun yıllar önce yaptım ve yetiştiler. Üstüne bir sürü güncelleme geldi şimdi nasıl bilmiyorum. Bazen yer altı bile güvenli olmuyordu çünkü o zamanlar oyun çok hantal ve bugluydu. Yanık bölgelerden geçerken acayip FPS düşüleri alıyordum ve yer altında bazen spawn olan düşmanlar olabiliyordu.

Bu oyunda 2 tip base yapın derim. Bir yaptığınız üs sadece kanlı ay için olsun. Diğeri de tarım vb istediğiniz şeyler için. Kanlı aydaki üssü 2 den fazla kullanmayın derim. Hasar durumuna göre karar verirsiniz ona. Onun dışında normal baseinizi istedğiniz her yere yapabilirsiniz orası size kalmış. Saldırıya uğramayacağı için kanlı ayda pek fark etmez. Bana kalırsa bir bina çatısı iş görür.

Ben yer altına büyük bir yer yapıp etrafı ve yer altındaki duvarları (odun, taş, metal vb.)güçlendirmiştim ve kanlı ayda sorun çıkmamıştı, fakat tarım konusunu bilmiyorum.

Ben yer altına büyük bir yer yapıp etrafı ve yer altındaki duvarları (odun, taş, metal vb.)güçlendirmiştim ve kanlı ayda sorun çıkmamıştı, fakat tarım konusunu bilmiyorum.

Çölde yetişen bir bitki vardı içecek yaptığımz ( adını unuttum) ben yeraltında ondan yetiştirdim.

Hocam keşke önceden çölden yetişen bitki deseydin, hayallerim yıkıldı biraz ama olsun

Hocam keşke önceden çölden yetişen bitki deseydin, hayallerim yıkıldı biraz ama olsun

Tam hatırlamıyorum ama bölgelerden toprak alıyordum sanırım yanıma. Mesela çöl bitkisi yetiştireceksem o bölgeden toprak alıp ormanlık bölgedeki yer altı sığınağına toprağı ekip üstüne tohum atıyordum. Kısaca demek istediğim yer altında tarım yapabilirsin. Güneş ışığı görmeli gibi bir olay yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…