Signedx Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 280 17 Şubat 2024 #1 10 dakika önce eve geldim yaklaşık 30-40 dakika 7 derece havada kaldım. Soğuk ısırığı olur mu?
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #2 Hayır hocam , soğuk ısırığı denilen olay eksi derecelerde uzun süre kalmada yaşanabiliyor.
Pr4sident Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #3 Signedx dedi: 10 dakika önce eve geldim yaklaşık 30-40 dakika 7 derece havada kaldım. Soğuk ısırığı olur mu? Genişletmek için tıkla... - Derecelere gelmediğiniz sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum üzerinizdeki kıyafet neydi?
Signedx dedi: 10 dakika önce eve geldim yaklaşık 30-40 dakika 7 derece havada kaldım. Soğuk ısırığı olur mu? Genişletmek için tıkla... - Derecelere gelmediğiniz sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum üzerinizdeki kıyafet neydi?
Signedx Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 280 17 Şubat 2024 #4 Pr4sident dedi: - Derecelere gelmediğiniz sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum üzerinizdeki kıyafet neydi? Genişletmek için tıkla... Uzun kol vardı birde mont
Pr4sident dedi: - Derecelere gelmediğiniz sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum üzerinizdeki kıyafet neydi? Genişletmek için tıkla... Uzun kol vardı birde mont
Pr4sident Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #5 Signedx dedi: Uzun kol vardı bir de mont. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz soğuk ısırığı belirtileri: 1.aşama cilt beyazlar hassasiyet artar, 2.aşama kabarcıklar ortaya çıkar, 3.aşama cilt ve deri altı dokuların ölümü başlar. 4.son aşama cilt dokuları ölür ve kemik ölümü başlar. Eğer parmakların morarmadıysa sorun olmadığını söyleyebilirim.
Signedx dedi: Uzun kol vardı bir de mont. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz soğuk ısırığı belirtileri: 1.aşama cilt beyazlar hassasiyet artar, 2.aşama kabarcıklar ortaya çıkar, 3.aşama cilt ve deri altı dokuların ölümü başlar. 4.son aşama cilt dokuları ölür ve kemik ölümü başlar. Eğer parmakların morarmadıysa sorun olmadığını söyleyebilirim.