A aardaa Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 Yer İstanbul 12 Haziran 2023 #21 Sxrean dedi: Naptiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Henüz gitmedim hocam bakacağım ama normal şartlarda kalmamam gerekiyor genel ortalamaya bakınca 50 üstü.
Sxrean dedi: Naptiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Henüz gitmedim hocam bakacağım ama normal şartlarda kalmamam gerekiyor genel ortalamaya bakınca 50 üstü.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.430 Çözümler 131 12 Haziran 2023 #22 aardaa dedi: Henüz gitmedim hocam bakacağım ama normal şartlarda kalmamam gerekiyor genel ortalamaya bakınca 50 üstü. Genişletmek için tıkla... Siz yine de riske atmadan sorun, karne gününde bir şok yaşamayın.
aardaa dedi: Henüz gitmedim hocam bakacağım ama normal şartlarda kalmamam gerekiyor genel ortalamaya bakınca 50 üstü. Genişletmek için tıkla... Siz yine de riske atmadan sorun, karne gününde bir şok yaşamayın.
A aardaa Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 Yer İstanbul 13 Haziran 2023 #23 Wlixe dedi: Siz yine de riske atmadan sorun, karne gününde bir şok yaşamayın. Genişletmek için tıkla... Sordum sıkıntı yok geçersin dedi. Geçtim . Son düzenleme: 2 Temmuz 2023
Wlixe dedi: Siz yine de riske atmadan sorun, karne gününde bir şok yaşamayın. Genişletmek için tıkla... Sordum sıkıntı yok geçersin dedi. Geçtim .