Yaşar Koruroğlu Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 645 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mayıs 2022 #1 Az önce 7 GB boyutunda bir uygulamayı program files X86 klasorune kurdum. Ama klasore girdigimde o klasor yok, hiçbir yerde bulamiyorum. 7GB bos yere hafiza kaplayan bir klasor var. Gizli dosyaları goster ayari acik. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2022
Az önce 7 GB boyutunda bir uygulamayı program files X86 klasorune kurdum. Ama klasore girdigimde o klasor yok, hiçbir yerde bulamiyorum. 7GB bos yere hafiza kaplayan bir klasor var. Gizli dosyaları goster ayari acik.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #2 Hafizayi kapladigindan emin misin? Yuksek ihtimalle dosya oraya gelince ne olacagini sasirdi sistem. Setup ile mi kurmustun yoksa klasoru mu komple attin?
Hafizayi kapladigindan emin misin? Yuksek ihtimalle dosya oraya gelince ne olacagini sasirdi sistem. Setup ile mi kurmustun yoksa klasoru mu komple attin?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.377 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2022 #3 %temp% klasörü altında dosyaları çıkartmıştır ama kurulum yarıda kaldığı için yüklemeyi yapmamıştır. Geçici dosyalarda silinemeden orada kalmıştır. En kötü durumda RidNacs gibi bir yazılım ile disk kullanımını tararsın ve o 7GB nereye harcanmış bulursun
%temp% klasörü altında dosyaları çıkartmıştır ama kurulum yarıda kaldığı için yüklemeyi yapmamıştır. Geçici dosyalarda silinemeden orada kalmıştır. En kötü durumda RidNacs gibi bir yazılım ile disk kullanımını tararsın ve o 7GB nereye harcanmış bulursun
Yaşar Koruroğlu Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 645 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mayıs 2022 #4 @Nonexistent setup ile
Poyraz Kuzgun Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #5 Çalıştır'dan %AppData% yazıp açılan yere bir göz at. Belki orda da bir klasörü vardır.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 7 Mayıs 2022 #6 Kurduğun programı kaldır. C ye sağ tıklayıp özelliklere girerek disk temizleme yap.