ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.254 Makaleler 3 Çözümler 195 29 Mayıs 2021 #11 LGS'yi kazanamazsın. LGS'ye girer, iyi bir lise kazanırsın.
L Loded Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #12 yaagzrmkc dedi: Denemeleriniz kaç geliyor, kaç istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Dershane denemeleri var. Baya zor en ince ayrıntıya kadar soru geliyor. 360 civarı.
yaagzrmkc dedi: Denemeleriniz kaç geliyor, kaç istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Dershane denemeleri var. Baya zor en ince ayrıntıya kadar soru geliyor. 360 civarı.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Mayıs 2021 #13 Loded dedi: Dershane denemeleri var. Baya zor en ince ayrıntıya kadar soru geliyor. 360 civarı. Genişletmek için tıkla... LGS çok çok az daha kolay olur diye düşünüyorum ve LGS'ye daha çok odaklanacağınız için daha yüksek alırsınız. %25 400'ü görürsünüz.
Loded dedi: Dershane denemeleri var. Baya zor en ince ayrıntıya kadar soru geliyor. 360 civarı. Genişletmek için tıkla... LGS çok çok az daha kolay olur diye düşünüyorum ve LGS'ye daha çok odaklanacağınız için daha yüksek alırsınız. %25 400'ü görürsünüz.
L Loded Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #14 yaagzrmkc dedi: LGS çok çok az daha kolay olur diye düşünüyorum ve LGS'ye daha çok odaklanacağınız için daha yüksek alırsınız. %25 400'ü görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Dershane bir keresinde bir yayınevi'nden deneme yapmıştı. 410 almıştım. Ah, yanlış anlatmışım. Konularda eksiğim var diyeceğime konularım eksik demişim. Son düzenleme: 30 Mayıs 2021
yaagzrmkc dedi: LGS çok çok az daha kolay olur diye düşünüyorum ve LGS'ye daha çok odaklanacağınız için daha yüksek alırsınız. %25 400'ü görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Dershane bir keresinde bir yayınevi'nden deneme yapmıştı. 410 almıştım. Ah, yanlış anlatmışım. Konularda eksiğim var diyeceğime konularım eksik demişim.