7 kere mezuna kalmak aptallığın simgesi midir?

Bende tercih yaptım bu sene 6.mezunluğumdu tercih yaptım baya kendi siralamamdan kötü yerleri bile yazdım hocayla birlikle ama gelmedi ek tercihlere bakacağım olmazsa bende senin gibi mezunum. Araştırırken gördüm karşıma çıktı yalnız olmadığıma biraz da olsa sevinebildim
Sen kaç kere kaldın?

Kaç k yaptın merak ettim ve tercihin ne olacak?

Kaç k yaptın merak ettim ve tercihin ne olacak?
600 bindeyim bu sene maalesef. Aslında matematik öğretmenliği düşünüyordum ama olmadı birde atamaları bu sene çok düşüktü. Yani şu biraz kararsızım doğrusu bu konuda. Seninki nasıl?

600 bindeyim bu sene maalesef. Aslında matematik öğretmenliği düşünüyordum ama olmadı birde atamaları bu sene çok düşüktü. Yani şu biraz kararsızım doğrusu bu konuda. Seninki nasıl?
Anladım bir işte çalışıyor musun peki senin sıralaman baya kötüymüş. Ben 400 bin küsur yaptım. İş hayatında olduğum için akşamları anca 2-3 saat çalışabiliyorum. İş hayatındaysan bu sıralamalarında yapman normal ama evdeysen daha iyi sıralama yapabilirsin ve çalışmak için baya zamanın oluyor.

@basaracakbiri00, herkes okul okumak zorunda değil ki. Olmuyorsa zorlamayın. İş hayatınız da varmış.

Ama ben okumak istiyorum ve ayrıca da hem bir kadın olarak hemde bazı nedenlerden dolayı okumak zorundayım.

@basaracakbiri00, herkes okul okumak zorunda değil ki. Olmuyorsa zorlamayın. İş hayatınız da varmış.
Olucak hocam başka çarem yok ne olursa olsun başaracağım

Ama ben okumak istiyorum ve ayrıca da hem bir kadın olarak hemde bazı nedenlerden dolayı okumak zorundayım.
Anladım verimli disipli çalışmak gerekiyor hergün 1 saatde olsa o masa başına oturmamız şart yoksa olmaz maalesef

Olucak hocam başka çarem yok ne olursa olsun başaracağım

Anladım verimli disipli çalışmak gerekiyor hergün 1 saatde olsa o masa başına oturmamız şart yoksa olmaz maalesef
Öyle valla haklısın başka çaremiz yok, inşallah bu önümüzdeki sene olsun seninde benimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…