7 kişilik olmayan D segment SUV önerisi

brknc49

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 7 kişilik olmayan D segmenti SUV'lar var mı? Fiyat olarak çok yüksek olmayan ama C segmenti SUV'lardan daha kaliteli bir araç bulamadım. 3. sıra koltuklara ihtiyacım yok, boş boş duracak. Çok yük de taşımıyorum. Hangi araçları önerebilirsiniz? 2020'den eski düşünmüyorum. 2-2.5 gibi bir fiyat aralığında.

Arkadaşlar 7 kişilik olmayan D segmenti SUV'lar var mı? Fiyat olarak çok yüksek olmayan ama C segmenti SUV'lardan daha kaliteli bir araç bulamadım. 3. sıra koltuklara ihtiyacım yok, boş boş duracak. Çok yük de taşımıyorum. Hangi araçları önerebilirsiniz? 2020'den eski düşünmüyorum. 2-2.5 gibi bir fiyat aralığında.

Honda CR-V var hocam çok sağlam 9 yıllık kullanıcısı olarak sorun yaşamadim.

Kesinlikle RAV4.

Kia Sorento 1.6 Hibrit dediğiniz bütçelere aşırı beğendiğim bir araçtır, amerika pazarında kendisi kanıtlamış ve çok satan bir markadır biraz araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı