7 ms ekran kötü mü?

HP Omen 15 RTX 3060 Ryzen 5 5600H model laptop 7 ms'miş. Bu kötü müdür? Sırf bu yüzden 3050 ya da 2060 modellere bakmalı mıyım? Espor oyunları ağırlıklı oynayacağım.

Genelde laptop ekranları için gecikme değerleri hep o civarda. Bilgisayar seçerken bakacağınız bir etken değil yani. Piyasadaki çoğu cihaz öyle.

Ekran kaç Hz büyük ihtimalle bir sıkıntısı olmaz ama daha iyisini bulabirisin belki bütçe söylersen bir şeyler bakabilirim.

Genelde laptop ekranları için gecikme değerleri hep o civarda. Bilgisayar seçerken bakacağınız bir etken değil yani. Piyasadaki çoğu cihaz öyle.
Anladım teşekkürler o zaman vazgeçmeyeceğim.
1ms laptop ekranı var mı? Ben bilmiyorum açıkçası.
ASUS bazı modellerinde 3 ms koymuştu. Ben de genel olarak öyledir diye düşünüyordum. Normalse 3060 tan vazgeçmeye gerek yok o zaman.
20-25 ms e kadar gözle algılanması çok zor zaten.
Güzel o zaman sorun yok
Ekran kaç Hz büyük ihtimalle bir sıkıntısı olmaz ama daha iyisini bulabirisin belki bütçe söylersen bir şeyler bakabilirim.
144 Hz. 13 Bin TL bütçem var ama arttırılmış bütçe bu daha arttıramam. 11 den 13k oldu.

Hocam ms olaylarına takılmayın pazarlama stratejisinden başka bir şey değil. Türkiye'de internet hızları vahim durumda zaten o Ms'nin bir anlamı kalmıyor buna emin olabilirsin. Sana şöyle bir örnek vereyim benim monitör 1 ms 60 ping ile oynuyorum diyelim rakibin monitör 10 ms 40 ping o Ms'nin bir anlamı kalmıyor yine de benden daha hızlı tepki alıyor veriyor diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…