7. nesil Intel işlemci alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 7. nesil toplamayı düşünüyorum ama bir arkadaş 7. nesillerin düz üretim olduğunu 3. nesillerin daha iyi olduğunu ve 3. nesil toplamamı Intel'in sayfasında gördüğünü söyledi. Ama ben araştırınca böyle bir şey bulamadım. bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi? Kararsız kaldım.

Merhaba arkadaşlar, 7. nesil toplamayı düşünüyorum ama bir arkadaş 7. nesillerin düz üretim olduğunu 3. nesillerin daha iyi olduğunu ve 3. nesil toplamamı Intel'in sayfasında gördüğünü söyledi. Ama ben araştırınca böyle bir şey bulamadım. Bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi? Kararsız kaldım.

7. nesilden kastınız nedir?
Tam olarak anlatabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar, 7. nesil toplamayı düşünüyorum ama bir arkadaş 7. nesillerin düz üretim olduğunu 3. nesillerin daha iyi olduğunu ve 3. nesil toplamamı Intel'in sayfasında gördüğünü söyledi. Ama ben araştırınca böyle bir şey bulamadım. bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi? Kararsız kaldım.
Gerçekten alakasız bir araştırma olmuş, 3. nesil artık pek iş görmez 7. nesil ama ihtiyaçlara göre halen daha tercih edilebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı