7. Nesil Kaby Lake işlemcili laptopların Ekim ayında satışa çıkacağını tahmin ediyoruz. Bazı modellerin ülkemize gelmesi ise Kasım/Aralık ayını bulabilir.
7. Nesil Kaby Lake işlemcili laptopların Ekim ayında satışa çıkacağını tahmin ediyoruz. Bazı modellerin ülkemize gelmesi ise Kasım/Aralık ayını bulabilir.
Şu işlemciler çıksa da Technopat yeni kasalar toplasa.
İntel'in stok soğutucularının güçlendirileceğini düşünüyorum. Çünkü AMD Wraith soğutucusunu çıkarttı ve başarılı bir soğutma elde etti. Bu yüzden rekabeti arttırmak için soğutucu güçlendirilebilir.
@Birisi size katılıyorum. Bunu yapmazsa eğer AMD İntel'e karşı bir adım önde duracak. Performansı göz önünde bulunduranların çoğunun İntel'i tercih edeceğinden yana olsam da AMD Zen ile büyük işler başarabilir diye de düşünmüyor değilim. Ayrıca AMD Zen'de 6900K'ya rakip olarak gelen işlemci ulaşılabilirlik açısından halka sunulursa satışlarda bu sene rekora koşabilir. Ayrıca yeni soket tipleri ve DDR4 desteği açısından güzel geliştirmeler duyuyoruz. PCI-E hat sayıları da artırılırsa bu sene AMD tadından yenmez.
Bir de şöyle bir şey demek istiyorum: Kaby Lake serisi işlemciler satışa ne zaman sunulacak? Tabii ki de ülkemize gelmesi uzun zaman alacak; ancak performans testlerini izleseydik fena olmazdı.