creative01 Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #1 Elimde sadece ofis islerinde kullanilmis çöp bir PC'den soktugum PSU var tahminen is yapar mi sizce? Modeli bu. Kennisgeving voor omleiding www.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2020
Elimde sadece ofis islerinde kullanilmis çöp bir PC'den soktugum PSU var tahminen is yapar mi sizce? Modeli bu. Kennisgeving voor omleiding www.google.com
Zireael_ Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer Monitörün Önü Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #2 sisteminize göre değişir ama bence yapmaz hem 80+ değil hem de 400 w az bir enerji
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 9 Nisan 2020 #3 İş yapar ama az güç tüketen giriş seviyesi bir sisteme takman gerek.
Sherif34 Kilopat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 669 Makaleler 1 Yer Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC Teknisyeni 9 Nisan 2020 #4 creative01 dedi: Elimde sadece ofis islerinde kullanilmis çöp bir PC'den soktugum PSU var tahminen is yapar mi sizce? Modeli bu. Kennisgeving voor omleiding www.google.com Genişletmek için tıkla... Ekteki PSU alınmaz. Elinizdeki psunun bilgilerini paylaşırsan yorum yaparım.
creative01 dedi: Elimde sadece ofis islerinde kullanilmis çöp bir PC'den soktugum PSU var tahminen is yapar mi sizce? Modeli bu. Kennisgeving voor omleiding www.google.com Genişletmek için tıkla... Ekteki PSU alınmaz. Elinizdeki psunun bilgilerini paylaşırsan yorum yaparım.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 9 Nisan 2020 #5 Sherif34 dedi: Ekteki PSU alınmaz. Elinizdeki psunun bilgilerini paylaşırsan yorum yaparım. Genişletmek için tıkla... Elindeki PSU bu zaten. Yeni bir sisteme takacaksanız önermem.
Sherif34 dedi: Ekteki PSU alınmaz. Elinizdeki psunun bilgilerini paylaşırsan yorum yaparım. Genişletmek için tıkla... Elindeki PSU bu zaten. Yeni bir sisteme takacaksanız önermem.
Cihan Kibar Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 44 9 Nisan 2020 #6 Önermem 7sene çok ciddi bir rakam
creative01 Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2020 #7 Zireael_ dedi: sisteminize göre değişir ama bence yapmaz hem 80+ değil hem de 400 w az bir enerji Genişletmek için tıkla... Zireael_ dedi: sisteminize göre değişir ama bence yapmaz hem 80+ değil hem de 400 w az bir enerji Genişletmek için tıkla... 6 nesil i3 islemcim var ekran kartim ek guc cekmiyor taktim suan sorun yok tsk Sherif34 dedi: Ekteki PSU alınmaz. Elinizdeki psunun bilgilerini paylaşırsan yorum yaparım. Genişletmek için tıkla... 350 watt bundan kotu 55superx dedi: İş yapar ama az güç tüketen giriş seviyesi bir sisteme takman gerek. Genişletmek için tıkla... Sorun cikmadi hatta iyi oldu tsk
Zireael_ dedi: sisteminize göre değişir ama bence yapmaz hem 80+ değil hem de 400 w az bir enerji Genişletmek için tıkla... Zireael_ dedi: sisteminize göre değişir ama bence yapmaz hem 80+ değil hem de 400 w az bir enerji Genişletmek için tıkla... 6 nesil i3 islemcim var ekran kartim ek guc cekmiyor taktim suan sorun yok tsk Sherif34 dedi: Ekteki PSU alınmaz. Elinizdeki psunun bilgilerini paylaşırsan yorum yaparım. Genişletmek için tıkla... 350 watt bundan kotu 55superx dedi: İş yapar ama az güç tüketen giriş seviyesi bir sisteme takman gerek. Genişletmek için tıkla... Sorun cikmadi hatta iyi oldu tsk
Sherif34 Kilopat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 669 Makaleler 1 Yer Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC Teknisyeni 10 Nisan 2020 #8 creative01 dedi: 6 nesil i3 islemcim var ekran kartim ek guc cekmiyor taktim suan sorun yok tsk 350 watt bundan kotu Sorun cikmadi hatta iyi oldu tsk Genişletmek için tıkla... PSU yatırım yapın. Burada gücü düşında stabilite çok önemli.
creative01 dedi: 6 nesil i3 islemcim var ekran kartim ek guc cekmiyor taktim suan sorun yok tsk 350 watt bundan kotu Sorun cikmadi hatta iyi oldu tsk Genişletmek için tıkla... PSU yatırım yapın. Burada gücü düşında stabilite çok önemli.