erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 10 Eylül 2023 #1 Selam öncelikle 7 senedir aynı şubedeydik ve şu an değişti. Yeni okula başlıyorum gibi olacak. Çok fazla utanıyorum, ne yapabilirim?
Selam öncelikle 7 senedir aynı şubedeydik ve şu an değişti. Yeni okula başlıyorum gibi olacak. Çok fazla utanıyorum, ne yapabilirim?
Sobarlas Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #2 Öncelikle bunu yaşamış biri olarak gerçekten yalnızlık çektim fakat bir süre sonra alışıyorsun sınıfta kendine en yakın hissettiklerinle kaynaşmaya çalış
Öncelikle bunu yaşamış biri olarak gerçekten yalnızlık çektim fakat bir süre sonra alışıyorsun sınıfta kendine en yakın hissettiklerinle kaynaşmaya çalış
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 10 Eylül 2023 #3 erkekavcisii dedi: Selam öncelikle 7 senedir aynı şubedeydik ve şu an değişti. Yeni okula başlıyorum gibi olacak. Çok fazla utanıyorum, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sınıfını değiştir.
erkekavcisii dedi: Selam öncelikle 7 senedir aynı şubedeydik ve şu an değişti. Yeni okula başlıyorum gibi olacak. Çok fazla utanıyorum, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sınıfını değiştir.