7. sınıf için basit proje ödevi önerisi

Elektrik devresi yapardım ben olsam. En kolayı o benim için.

7.'yi seçip paralel pille çalışan basit devre yap, 100 alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun hamuru, yeşil karton ve kürdan alarak bitki hücresinin modelini yapabilirsin. (2. Ünite)

Elektrik devrelerinden yapın bence. DC motoru bir çubuğa bağlayın. Ucuna dönen bir çark vb takın, artı ve eksiyi kabloyla lehimleyin. Bir LED'e o kutupları bağlayın ve altınada sunta/karton bir taban yapın. Hazırlama süresi maximum 1 saat.

O nasıl yapılıyor hiç anlamayıorum şöyle 1-2 günde yapabileceğim hiçbir şey yok mu ya acaba?

Bu çok mantıklı hocam buna bakacağım.

Hocam azıcık uğraşmanız lazım arkadaşların dediği gibi hazır satılıyor yapman 10 dk sürmez.

O nasıl yapılıyor hiç anlamayıorum şöyle 1-2 günde yapabileceğim hiçbir şey yok mu ya acaba?

Bu çok mantıklı hocam buna bakacağım.

Çok kolay aslında internette bir sürü video var o kadar fazla malzeme ihtiyacında yok.

1 pil yatağına 2 tane ya da 1 tane pili takacaksın metal kısımlarına bantla kablo yapıştırıcaksın sonra o kabloyu anahtara bağlacaksın sonra anahtardan kablo çekip ampule bağlacaksın sonra yatağın diğer tarafından anahtarsız şekilde tekrar edeceksin dediklerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…