Dersi derste dinle evde ders bile çalışma bence ödevler dışında. Bu kadar hayatsız olmayın .d daha çok erken. Ben şahsen 8'de çalıştığıma bile pişman oldum az çalıştığım halde. Hiçbir önemi yok.
önemi yok dediğim bukadar abartılmamalı. Herşeyi sal da demiyorum dikkat edersen. Ama lgs iki sene çalışılacak bir sınav değil doğrusu 8'de başlaman zaten. Tabii ki bir meslek lisesiyle fen lisesi bir değil. 7. Sınıfta hayatınızı da yaşayın. Sadece 8. Sınıfta günde 1 saat çalışarak rahatlıkla %1'e girersin. 7. Sınıfta abartma. Dersi derste dinle yeter .Daha çok erken senin için.
7. sınıfta bana göre paragraf+kitap bir de günlük tekrarlardan sonra o konu hakkında soru çözümü.7. sonof konuları çıkmadığı için paragraf+kitap okumaya ağırlık vermen yeter. Ama ben 7'de hiç çalışmadım 8deyim şu an.
7. Sınıfta çalışarak geleceğin değişmez. 7. Sınıfta eğlen gez toz. 8 de yavaştan tempoya giriyorsun zaten. Ayrıca gideceğin lise de geleceği tamamen belirlemez, önemli olan lisedeki çalışman. %20 ile alan liseden ilk 5 bin çıkanı da gördüm. %2 alan liseden 500 bin çıktığını da gördüm. LGS'yi gözünde büyütme. 8. Sınıfta günde bir saat düzenli verimli çalış %1 sınav anında farklı bir durum olmazsa %1'e girersin.