Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.631 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #1 Ben fen projesi aldım. Fakat hoca gösterişli, havalı vb. gibi istiyor. Var mı öyle gösterişli bir şey? Örnek vereyim: Arkadaşım su roketi yapacak.
Ben fen projesi aldım. Fakat hoca gösterişli, havalı vb. gibi istiyor. Var mı öyle gösterişli bir şey? Örnek vereyim: Arkadaşım su roketi yapacak.
B bu derin bir tutku Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 259 Çözümler 2 19 Nisan 2022 #2 Ben şöyle bir proje gördüğümde bayağı etkilenmiştim: El yapımı hidrolik ekskavatör
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.631 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #3 bu derin bir tutku dedi: Ben şöyle bir proje gördüğümde bayağı etkilenmiştim: El yapımı hidrolik ekskavatör Genişletmek için tıkla... Güzel fakat daha kolay şeyler daha iyi olabilir
bu derin bir tutku dedi: Ben şöyle bir proje gördüğümde bayağı etkilenmiştim: El yapımı hidrolik ekskavatör Genişletmek için tıkla... Güzel fakat daha kolay şeyler daha iyi olabilir
GameTech34 Picopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #4 Dorzi dedi: Ben fen projesi aldım. Fakat hoca gösterişli, havalı vb. gibi istiyor. Var mı öyle gösterişli bir şey? Örnek vereyim: Arkadaşım su roketi yapacak. Genişletmek için tıkla... Projenin konusu ne konusunu söylerseniz yardımcı olabilirim.
Dorzi dedi: Ben fen projesi aldım. Fakat hoca gösterişli, havalı vb. gibi istiyor. Var mı öyle gösterişli bir şey? Örnek vereyim: Arkadaşım su roketi yapacak. Genişletmek için tıkla... Projenin konusu ne konusunu söylerseniz yardımcı olabilirim.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 19 Nisan 2022 #5 Ben Arduino ile akıllı ev yapmıştım, yalıtım için de Koçtaş'tan gerçek binalarda kullanılan köpük yalıtım malzemesi kullanmıştım.
Ben Arduino ile akıllı ev yapmıştım, yalıtım için de Koçtaş'tan gerçek binalarda kullanılan köpük yalıtım malzemesi kullanmıştım.
GameTech34 Picopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #6 Mert Ayıboğan dedi: Ben Arduino ile akıllı ev yapmıştım, yalıtım için de Koçtaş'tan gerçek binalarda kullanılan köpük yalıtım malzemesi kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Arkadaş için biraz pahalı olur bütçesi ne bilmiyorum ama arduino projesi 200tl gibi bir fiyata patlar. Dorzi dedi: Ben fen projesi aldım. Fakat hoca gösterişli, havalı vb. gibi istiyor. Var mı öyle gösterişli bir şey? Örnek vereyim: Arkadaşım su roketi yapacak. Genişletmek için tıkla... Basit ve maliyeti az bir şey istiyorsan bunu yapabilirsin. Dosya Ekleri images (50).jpeg 16,1 KB · Görüntüleme: 85
Mert Ayıboğan dedi: Ben Arduino ile akıllı ev yapmıştım, yalıtım için de Koçtaş'tan gerçek binalarda kullanılan köpük yalıtım malzemesi kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Arkadaş için biraz pahalı olur bütçesi ne bilmiyorum ama arduino projesi 200tl gibi bir fiyata patlar. Dorzi dedi: Ben fen projesi aldım. Fakat hoca gösterişli, havalı vb. gibi istiyor. Var mı öyle gösterişli bir şey? Örnek vereyim: Arkadaşım su roketi yapacak. Genişletmek için tıkla... Basit ve maliyeti az bir şey istiyorsan bunu yapabilirsin.
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #7 Ben basit elektrik devreleriyle ışıklandırılan maket ev yapmıştım. Fazla kasmana gerek yok.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 19 Nisan 2022 #8 GameTech34 dedi: Arkadaş için biraz pahalı olur bütçesi ne bilmiyorum ama Arduino projesi 200TL gibi bir fiyata patlar. Genişletmek için tıkla... O kadar oldu mu Arduino fiyatları :/
GameTech34 dedi: Arkadaş için biraz pahalı olur bütçesi ne bilmiyorum ama Arduino projesi 200TL gibi bir fiyata patlar. Genişletmek için tıkla... O kadar oldu mu Arduino fiyatları :/
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 19 Nisan 2022 #9 Güneş sistemi maketi yapılabilir, mitoz/mayoz bölünme evreleri modellenebilir, dinamometre yapılabilir, renkli elektrik devresi yapılabilir.
Güneş sistemi maketi yapılabilir, mitoz/mayoz bölünme evreleri modellenebilir, dinamometre yapılabilir, renkli elektrik devresi yapılabilir.
GameTech34 Picopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #10 Mert Ayıboğan dedi: O kadar oldu mu Arduino fiyatları :/ Genişletmek için tıkla... Arduino Uno R3 (Klon) Satın Al | Robotistan Arduino Uno R3 (Klon) en uygun fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo, kapıda ödeme ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin! www.robotistan.com Sadece arduino fiyatı sensör köpük vs. dahil olmadan 180tlyi geçiyor benim kafa eski fiyatlarda kalmış.
Mert Ayıboğan dedi: O kadar oldu mu Arduino fiyatları :/ Genişletmek için tıkla... Arduino Uno R3 (Klon) Satın Al | Robotistan Arduino Uno R3 (Klon) en uygun fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo, kapıda ödeme ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin! www.robotistan.com Sadece arduino fiyatı sensör köpük vs. dahil olmadan 180tlyi geçiyor benim kafa eski fiyatlarda kalmış.