sarovix Picopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #1 7. sınıfa yeni geçtim, orta-zor arası bir kaynak arıyorum.
xyunustr Centipat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.637 Çözümler 5 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri hp victus ryzen 5 5600x rtx 4070 Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #2 sarovix dedi: 7. sınıfa yeni geçtim, orta-zor arası bir kaynak arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilfen, Ankara yayınları. Bir de hız yayınları iyidir.
sarovix dedi: 7. sınıfa yeni geçtim, orta-zor arası bir kaynak arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilfen, Ankara yayınları. Bir de hız yayınları iyidir.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 21 Ağustos 2025 #3 Nartest veya sinan kuzucu öneririm. Alternatif olarak palme ye bakabilirsin. xyunustr dedi: Bilfen, Ankara yayınları. Genişletmek için tıkla... Ankara'nın bayağı kolay oluyordu hocam yanlış hatırlamıyorsam. Ya da bana kolay geliyordu.
Nartest veya sinan kuzucu öneririm. Alternatif olarak palme ye bakabilirsin. xyunustr dedi: Bilfen, Ankara yayınları. Genişletmek için tıkla... Ankara'nın bayağı kolay oluyordu hocam yanlış hatırlamıyorsam. Ya da bana kolay geliyordu.
xyunustr Centipat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.637 Çözümler 5 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri hp victus ryzen 5 5600x rtx 4070 Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #4 soulsteal59 dedi: Nartest veya sinan kuzucu öneririm. Alternatif olarak palme ye bakabilirsin. Ankara'nın bayağı kolay oluyordu hocam yanlış hatırlamıyorsam. Ya da bana kolay geliyordu. Genişletmek için tıkla... Paragraf görüyor ve daha da anlamasını sağlar bilfen de sınav için yardımcı olur hız yayınları okuldan sonra çözmesi için pratik test.
soulsteal59 dedi: Nartest veya sinan kuzucu öneririm. Alternatif olarak palme ye bakabilirsin. Ankara'nın bayağı kolay oluyordu hocam yanlış hatırlamıyorsam. Ya da bana kolay geliyordu. Genişletmek için tıkla... Paragraf görüyor ve daha da anlamasını sağlar bilfen de sınav için yardımcı olur hız yayınları okuldan sonra çözmesi için pratik test.
BACKSTABBER Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Amd Ryzen 7 8845 Ekran Kartı: RTX 4050 6 GB Ram: 16 GB Ekran: 144 Hz Laptop: HP Victus 15 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 21 Ağustos 2025 #5 Hız yayınları direkt tüm kitapların setini al. Ben 7. sınıfı full hız yayınlarıyla geçirdim.
Öyledolaşanbirisiyim Picopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2025 #6 BACKSTABBER dedi: Hız yayınları direkt tüm kitapların setini al. Ben 7. sınıfı full hız yayınlarıyla geçirdim. Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu hocam peki?
BACKSTABBER dedi: Hız yayınları direkt tüm kitapların setini al. Ben 7. sınıfı full hız yayınlarıyla geçirdim. Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu hocam peki?
BACKSTABBER Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Amd Ryzen 7 8845 Ekran Kartı: RTX 4050 6 GB Ram: 16 GB Ekran: 144 Hz Laptop: HP Victus 15 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 21 Ağustos 2025 #7 Dönem sonu puanlarım 90'nın aşağısı değildi. Öyledolaşanbirisiyim dedi: Sonuç ne oldu hocam peki? Genişletmek için tıkla... Hem senide zorlar daha iyi olur.
Dönem sonu puanlarım 90'nın aşağısı değildi. Öyledolaşanbirisiyim dedi: Sonuç ne oldu hocam peki? Genişletmek için tıkla... Hem senide zorlar daha iyi olur.
Öyledolaşanbirisiyim Picopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2025 #8 BACKSTABBER dedi: Dönem sonu puanlarım 90'nın aşağısı değildi. Hem senide zorlar daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Allah kabul etsin hocam.
BACKSTABBER dedi: Dönem sonu puanlarım 90'nın aşağısı değildi. Hem senide zorlar daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Allah kabul etsin hocam.
BACKSTABBER Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Amd Ryzen 7 8845 Ekran Kartı: RTX 4050 6 GB Ram: 16 GB Ekran: 144 Hz Laptop: HP Victus 15 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 21 Ağustos 2025 #9 sağol Öyledolaşanbirisiyim dedi: Allah kabul etsin hocam. Genişletmek için tıkla...