7. Sınıf matematik soru bankası 3 ünite 3 günde biter mi?

Pqwew

Decapat
İlk 4 ünitenin 1. si tamamladım ve 3 günüm gibi bir sürem kaldı. Bende bu sürede Rasyonel sayılar Cebirsel ifadeler ve Orantı ve Yüzdeler konusu kaldı. 50 yeni nesil soru 100 tane de eski nesil soru falan yani o civarlarda her ünite. Sizce bitirmek için Pazartesi'den Perşembe'ye kadar vakit var mı?

Çözersen biter tabii nasıl bir soru anlamadım.

Seneye günde 150'den fazla çözmen gerekeceği için rahat biter hem alıştırma yaparsın

Seneye günde 150'den fazla çözmen gerekeceği için rahat biter hem alıştırma yaparsın

Çok gereksiz kaç tane arkadaşım günde 200-300 arası çözüyordu ben daha az çözemem rağmen aynı okula gittik çok soru çözmek pek bir şey kazandırmıyor yeni nesil çözmesi daha etkili 200-300 çözüp süper zeka olacak değilsiniz bu kadar kasmayın akıllı çalışın.

Gereksiz değil hocam konuyu biliyorsanız en iyi çalışma yöntemi soru çözmektir ne kadar çok soru çözerseniz o kadar soru pratiğiniz olur. Konuları tam bilmeden soru çözmek pek işe yaramaz ayrıca ben çözmedim arkadaşlarım çözdü aynı yerdeyiz demek eşit bir kıyaslama değil herkesin kapasitesi farklıdır herkesin çalışmaya tahammül seviyesi farklıdır değişken bir çok faktör var ders çalışma ile ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…