7. Sınıf Nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende 7'ye geçeceğim banada tavsiye verin LoL ü bıraktım zaten sırf face için açıyorum pcyi oyun oynamak eğlenceli gelmiyor facedende vazgeçersem tekno yaşamım bitiyor
Düzenleme:Minecraft ve Roblox oynuyorum Lego vb hoşuma gidiyor söylememişim

İlkokul ve ortaokul bebek oyuncağı. Ortaokulda bitane kitap açmazdım.

Tavsiyem dersaneye gitme. Sadece ders dinle. Bir yandan da dersi kaynat. Evde istediğini yap (Uyu, PC başından kalkma vb.). Ailen sana karışırsa ergen triplerine gir. Psikoloğa kadar yolu var.

Hayatımın en güzel yılları geçti 6-7-8 de. Matematiğe ağırlık ver.

7. sınıf çok güzeldir. Aşk meşk , çıkma olayları başlar. Konular artmaya başlar. Sen 7. sınıftan sınava hazırlanmaya başla. Meb'in ne yapacağına belli olmuyor.

7.sınıfta notlar düşmeye başlar ama genede 70-75 in altına düşmezsin sonra övünürsün ben hiç çalışmadan teşekkür takdir alıyorum felan sonra azgınlık başlar sınıf coşar sende birlikte felan sınavı sallamazsın okulda dersin ders çalışacam eve gidip ama eve gidersin direk pc felan öyle böyle 7 biter 8e geçersin okuldan kaçma uzmanı olursun devamsızlık 30 a dayanır notlar epey bi düşer ortalaman 75 den 50 ye kadar düşebilir çünkü senin beyninde sınıf kaynamıştır. 8 i de geçersin kıytırık bi liseye gidersin bi bakarsın işler yolunda değil aha da kalırsın. Vay ben kalmam gibi şeyler deme diyenler hepsi tökezleyip düşmüştür ders çalışmazsan öyle olur ki ben kiabın ağzını hep sınava 1 gün kala açardım genede ortalama 55 le geçmiştim. lise 3 de iyice dagılırsın böyle bi öz güven gelir okula çanta bile getirmezsin sonra lise 4 te ders çalışmaktan başına ağrılar girer. neyse kısa özet 7.sınıf çok kolay gelde liseyi gör

1 den 8 e kadar çalışmadan gidebildim. Herkes teog a çalışırken ben bilgisayarın kasasını söküp içini inceliyordum. Dershaneye gider gibi yapıp dershaneden kaçıyordum. Gerek yoktu çünkü dershaneye. 7 - 8 zor değil devam et.

Tek yapman gereken şey o lanet dersi (matematik) zorla dinlemek. 10.sınıfa geçeceğim şimdi ve 6-7-8 de dinlemediğime o kadar pişmanım ki...

9 da matematik notlarım 50'yi geçmedi sırf o seneler dinlemediğim için.

Edit: 6 sınavdan sadece birisinde 50 aldım korkmaya gerek yok. 8'den daha zor, 6'dan daha zor bana göre. En kolay sene her zaman son olandır bence. Full yatmıştık. Öğretmenlerin seni çok sıkıştıracak, seneye sınav var diye. Fazla kasmana gerek yok, ben hiç calışmadım orta okulda, tek pişman olduğum matematik. Ona günde 1 saat tekrar yapsaydım, şimdi çok rahat olacaktım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…