7. sınıf orta-zor arası sosyal kaynak önerisi

BobMao

Centipat
Daha fazla  
Elimde sosyal dersinden Hız yayınlarının soru kitabı, Startfen yayınlarının rekor soru bankası, Fenomen yayınlarının ab sosyal soru bankası ve Hız yayınlarının hibriti var ama orta zor arası bir ek kaynak arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Bir kitap öneremeyeceğim ama asla almaman gereken bir kitap söyleyebilirim. Sakın Okyanus Master'a paranı harcama, zor evet ama gereksiz zor. LGS'den çok daha fazla zor soruyorlar ve sana hiçbir katkısı olmayacak.

Bir kitap öneremeyeceğim ama asla almaman gereken bir kitap söyleyebilirim. Sakın Okyanus Master'a paranı harcama, zor evet ama gereksiz zor. LGS'den çok daha fazla zor soruyorlar ve sana hiçbir katkısı olmayacak.
Okyanusun matematik Check et soru bankası var bende o güzel bence ama evet masteri baya zor

Elimde sosyal dersinden hız yayınlarının soru kitabı, startfen yayınlarının rekor soru bankası, fenomen yayınlarının ab sosyal soru bankası ve hız yayınlarının hibriti var ama orta zor arası bir ek kaynak arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Kitap değil ama bir PDF var eskiden kalmış sosyal. Biz sitesindendi sanırım çok iyi bilgiler var istiyorsan atabilirim.

Bir kitap öneremeyeceğim ama asla almaman gereken bir kitap söyleyebilirim. Sakın okyanus Master'a paranı harcama, zor evet ama gereksiz zor. LGS'den çok daha fazla zor soruyorlar ve sana hiçbir katkısı olmayacak.

Hocam Master hakkında şunu söyleyebilirim 7. sınıfta zaten kesinlikle alma 8. sınıfta matematik için düşünülebilir. Ben o dönemde çözüyordum. Yeni nesilde pratikleşme için gerekli olabilir.

Kitap değil ama bir PDF var eskiden kalmış sosyal. Biz sitesindendi sanırım çok iyi bilgiler var istiyorsan atabilirim.
Olur.

Hocam Master hakkında şunu söyleyebilirim 7. sınıfta zaten kesinlikle alma 8. sınıfta matematik için düşünülebilir. Ben o dönemde çözüyordum. Yeni nesilde pratikleşme için gerekli olabilir.
Ben fenomen b yi daha iyi buluyorum soruları hem zor hem de güzel

Yeni nesil kavramının içinden geçiyor yalnız, ben hiçbir zaman önermem. Soruları aşırı zor, LGS'de soru başına 1-2 dakika ayırması gerekirken öğrencileri bırak öğretmenlerin bile o kitaptaki bir soruyu çözmesi 3-4 dakikasını alır. Zaman ve zorluk kavramının içine ediyor maalesef.

Mozaik yayınları var güzeldir, okyanus master konusunda bu sene gerek yok seneye fen ve matematik kitaplarını çözsen iyi olur. Ulti yayınları da fena değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı