7.Sınıf Zor Mu?

Türkçe'de adamlar üşenmemiş 1 sayfalık soru yazmış. Kitapçık önüme geldi, ilk 5 dakika bi şok yaşadım, kitapçık evdeki test kitapları gibiydi. Soruları görünce bir şok daha yaşadım. Şüphesiz girdiğim en zor sınavdı.

Devamsızlık fazla yapmıyorum lakin okul, eve yakın. Anca biyere gittiğimizde falan.

- - - Güncellendi - - -

Askeri okul düşünmüyorum, ben bilgisayar okuyacağım ama, programcılıkla ilgili fazla bilgim yok, genelde donanımla uğraşıyorum. Acaba bilgisayar okumak için hangi dersler önemli?

Askeri okul düşünmüyorum, ben bilgisayar okuyacağım ama, programcılıkla ilgili fazla bilgim yok, genelde donanımla uğraşıyorum. Acaba bilgisayar okumak için hangi dersler önemli?

Şu anda bütün dersler önemli. Liseye gittiğinde sayısal bölümü seçersen Matematik, Fizik, Geometri, Kimya, Biyoloji, Türkçe en önemli dersler olacak senin için.

Ortaokul'da bu soruyu sormaya başlama. Ne kendini yor nede bizi. Eğer şimdiden başlarsan liseye geçmek hatta lisede sayısal " MF " bölümü seçmek sana imkansız gibi gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…