7. sınıfa nasıl başlanmalı?

Allah razi olsun.

13 yas kurali vardir diye ne olur ne olmaz.

Peki yedek kaynak olarak ne yayini onerirsiniz?

Dostum 7. sınıfta derslerini iyi dinle yeter (hedefin yüksekse 2. dönem dershane yardimı al) 8. sınıfıda sağlam çalışırsan LGS rahat.

Çok takma 7. sinifin keyfini çıkar. LGS içinse bol bol kitap oku ve mümkün olduğunca paragraf coz. İşine çok yarar.

Simdi babam zaten dershane hocasini zaten gidicem dershaneye hedifim ise Trabzon Fen
Dostum 7. sınıfta derslerini iyi dinle yeter (hedefin yüksekse 2. dönem dershane yardimı al) 8. sınıfıda sağlam çalışırsan LGS rahat.
Çok takma 7. sinifin keyfini çıkar. LGS içinse bol bol kitap oku ve mümkün olduğunca paragraf coz. İşine çok yarar.

Gecen sene 97.4 yil sonu notu aldim ama 7. sinifa nasıl başlamalıyım?

Hedefin OBP ile bir yere girmekse zaten yazılılarına çalış. Hedef LGS ile bir yere girmekse daha 7.sınıfsın LGS'ye iki senen var bu kadar erken başlamaya gerek var mı bilmiyorum LGS o kadar önem verilebilecek bir sınav değil ama hedefin çok yüksek diye düşünürsek günde belli bir süre ders çalışmak fazlasıyla yeter diye düşünüyorum 1 saat olur yarım saat olur. Ama bana kalırsa gençliğini yaşa (şahsi fikrim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…