ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #11 BatuRyz dedi: @Fodenist Neden beğenmedim işareti bıraktınız. Genişletmek için tıkla... Hocam zevkine koymuştur diye tahmin ediyorum.
BatuRyz dedi: @Fodenist Neden beğenmedim işareti bıraktınız. Genişletmek için tıkla... Hocam zevkine koymuştur diye tahmin ediyorum.
2 237920 Kilopat Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 963 Çözümler 3 5 Mayıs 2022 #12 Ortaokulda kalma yok. Gerçi üzerinden çok sular aktı ama arkadaşım 2 ay gelmemişti ve paşa paşa geçirdiler.
Ortaokulda kalma yok. Gerçi üzerinden çok sular aktı ama arkadaşım 2 ay gelmemişti ve paşa paşa geçirdiler.
BatuRyz Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 590 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel güvenlik görevlisi 5 Mayıs 2022 #13 ŞenolGüneş dedi: Hocam zevkine koymuştur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bizde ona attık beğenmedim işaretini.
ŞenolGüneş dedi: Hocam zevkine koymuştur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bizde ona attık beğenmedim işaretini.
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.169 Çözümler 8 5 Mayıs 2022 #14 BatuRyz dedi: Bizde ona attık beğenmedim işaretini. Genişletmek için tıkla... Hocam ortaokulda kalma yok diye bir şey var mı?
BatuRyz dedi: Bizde ona attık beğenmedim işaretini. Genişletmek için tıkla... Hocam ortaokulda kalma yok diye bir şey var mı?
BatuRyz Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 590 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel güvenlik görevlisi 5 Mayıs 2022 #15 Fodenist dedi: Hocam ortaokulda kalma yok diye bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Var ben zamanında 1 ay devamsızlık yaptım kalmadım lisede kalınıyor. @ŞenolGüneş hocam nilüferin neresinde oturuyorsunuz.
Fodenist dedi: Hocam ortaokulda kalma yok diye bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Var ben zamanında 1 ay devamsızlık yaptım kalmadım lisede kalınıyor. @ŞenolGüneş hocam nilüferin neresinde oturuyorsunuz.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #16 BatuRyz dedi: Var ben zamanında 1 ay devamsızlık yaptım kalmadım lisede kalınıyor. @ŞenolGüneş hocam nilüferin neresinde oturuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hasanağa Toki
BatuRyz dedi: Var ben zamanında 1 ay devamsızlık yaptım kalmadım lisede kalınıyor. @ŞenolGüneş hocam nilüferin neresinde oturuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hasanağa Toki
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 6 Mayıs 2022 #17 Fodenist dedi: Hocam ortaokulda kalma yok diye bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum.
Fodenist dedi: Hocam ortaokulda kalma yok diye bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #18 Ortaokulda kalma diye bir şey bulunmuyor fakat siz gene gidebildiğiniz kadar gitmeye çalışın.
BatuRyz Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 590 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel güvenlik görevlisi 6 Mayıs 2022 #19 ŞenolGüneş dedi: Ortaokulda kalma diye bir şey bulunmuyor fakat siz gene gidebildiğiniz kadar gitmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Ben orta okul 8.sınıftayken öğle molasında çantamı alıp okuldan kaçardım.
ŞenolGüneş dedi: Ortaokulda kalma diye bir şey bulunmuyor fakat siz gene gidebildiğiniz kadar gitmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Ben orta okul 8.sınıftayken öğle molasında çantamı alıp okuldan kaçardım.
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.169 Çözümler 8 6 Mayıs 2022 #20 ŞenolGüneş dedi: Ortaokulda kalma diye bir şey bulunmuyor fakat siz gene gidebildiğiniz kadar gitmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Keşke daha önceden bilseydim.
ŞenolGüneş dedi: Ortaokulda kalma diye bir şey bulunmuyor fakat siz gene gidebildiğiniz kadar gitmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Keşke daha önceden bilseydim.