T Toprakvv Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 3 Çözümler 11 6 Mayıs 2022 #21 ŞenolGüneş dedi: Ortaokulda kalma diye bir şey bulunmuyor fakat siz gene gidebildiğiniz kadar gitmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... 237920 dedi: Ortaokulda kalma yok. Gerçi üzerinden çok sular aktı ama arkadaşım 2 ay gelmemişti ve paşa paşa geçirdiler. Genişletmek için tıkla... Hocalarım ortaokulda kalma diye bir şey var ancak ŞÖK hiçbir zaman öğrenciyi bırakmaz geçirir.
ŞenolGüneş dedi: Ortaokulda kalma diye bir şey bulunmuyor fakat siz gene gidebildiğiniz kadar gitmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... 237920 dedi: Ortaokulda kalma yok. Gerçi üzerinden çok sular aktı ama arkadaşım 2 ay gelmemişti ve paşa paşa geçirdiler. Genişletmek için tıkla... Hocalarım ortaokulda kalma diye bir şey var ancak ŞÖK hiçbir zaman öğrenciyi bırakmaz geçirir.
BatuRyz Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 590 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel güvenlik görevlisi 6 Mayıs 2022 #22 Toprakvv dedi: Hocalarım ortaokulda kalma diye bir şey var ancak şök hiçbir zaman öğrenciyi bırakmaz geçirir. Genişletmek için tıkla... Beni paşa paşa geçiriyorlardı. Arkadaşlarımı dövüyordum hocam disipline veririm seni diye kandırıyordu bana kalsa gine döverdim yani.
Toprakvv dedi: Hocalarım ortaokulda kalma diye bir şey var ancak şök hiçbir zaman öğrenciyi bırakmaz geçirir. Genişletmek için tıkla... Beni paşa paşa geçiriyorlardı. Arkadaşlarımı dövüyordum hocam disipline veririm seni diye kandırıyordu bana kalsa gine döverdim yani.
T Toprakvv Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 3 Çözümler 11 6 Mayıs 2022 #23 BatuRyz dedi: Beni paşa paşa geçiriyorlardı. Arkadaşlarımı dövüyordum hocam disipline veririm seni diye kandırıyordu bana kalsa gine döverdim yani. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşına dayak atmakla sınıfı geçmenin ne ilgisi var?
BatuRyz dedi: Beni paşa paşa geçiriyorlardı. Arkadaşlarımı dövüyordum hocam disipline veririm seni diye kandırıyordu bana kalsa gine döverdim yani. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşına dayak atmakla sınıfı geçmenin ne ilgisi var?
BatuRyz Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 590 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel güvenlik görevlisi 6 Mayıs 2022 #24 Toprakvv dedi: Hocam arkadaşına dayak atmakla sınıfı geçmenin ne ilgisi var? . Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlarım dövmelik tiplerdeydi uslu ediyordum. Bu abartı her türlü geçiyorum zaten
Toprakvv dedi: Hocam arkadaşına dayak atmakla sınıfı geçmenin ne ilgisi var? . Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlarım dövmelik tiplerdeydi uslu ediyordum. Bu abartı her türlü geçiyorum zaten