7. sınıfta 30 gün devamsızlıkla sınıfta kalınır mı?

Boraa76

Femtopat
Daha fazla  
1. Dönem Teşekkür var. Tam 30 gün devamsızlığım var. 7. sınıfım ve ortalamam 52. Sınıf hocası sınavlara giriyorsun, kalmazsın diyor ama yine de idareyle konuş diyor, kalır mıyım?

Son düzenleme:
Tam 30 gün devamsızlığım var. 7. sınıfım ve ortalamam 52. sınıf hocası sınavlara giriyorsun, kalmazsın diyor ama yine de idareyle konuş diyor, kalır mıyım?

Kalmazsın ama yine de idareyle konuş sıkıntı olursa velilini çağır silerler.

Ortaokulda kalma yok. Bildiğin yok yani. Yani var da geçiriyorlar bir şekilde. En kötü belge alamazsın ki zaten bu ortalamayla alamayacaksın gibi duruyor. Çok dert etme. İstersen yarın müdür yardımcısına sorarsın ve kesin bir cevap alırsın.

Tam 30 gün devamsızlığım var. 7. sınıfım ve ortalamam 52. Sınıf hocası sınavlara giriyorsun, kalmazsın diyor ama yine de idareyle konuş diyor, kalır mıyım?

Kalacağını sanmıyorum. Bu konularda ilköğretim öğrencilerine hoşgörü tanınıyor bildiğim kadarıyla ortalaman 50'nin altında olmadığı sürece ilköğretim kademesinde sınıfta kalma olmuyor.

Bizim ortaokulda 150 küsur gün devamsızlığı olan bir çocuk vardı geçti, ben eğitim hayatım boyunca herhangi bir sebepten sınıfta kalan birisini görmedim, yönetmeliğe aykırı bile olsa hocalar "Bununla bir sene daha uğraşılmaz." deyip geçiriyorlar bir şekilde, sende de herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.

Okul zaten kaç gün?

1. dönem teşekkürüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…