7. sınıfta başarısızlık

Pandacian

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba hepinize;
7. sınıfım ve ilk okulda denemelerde 0 - 5 yanlış yapıyordum sadece. 6. sınıfa kadar pek bir sıkıntı yaşamadım ama 7. sınıfta resmen patladım. Aileme takdir sözüm vardı, başaramayacağım da hatta teşekkür bile alamam diye korkuyorum. Matematik ve İngilizceyi hiç anlamıyorum özellikle İngilizceyi anlayamıyorum ve çalışamıyorum. Bu durum çok canımı sıkmaya başladı.
Matematik de çok karışık geliyor. Zorlanıyorum. YouTube'dan tekrar edebileceğim ve anlayabileceğim bir kanal da yok. Tonguç desen hiçbir işe yaramıyor. Ne yapacağım? Seneye daha kötü olmaktan korkuyorum. Bizim sınıftakiler en düşük 90 - 85 alıyor.

Oturup notlar çıkar konu tekrarı yap olmadı ailene danış sana yararı dokuncak bir öğretmenle 1'e 1 ders yap bence daha erken ilk iki şeyi yaptın mı özel derse gerek kalmaz ama unutma her şey sende bitiyor istikrarını bozmadan çalışman lazım.

(Dünyanın sonu değil ya kafanada çok takma takarsan belki daha da kötü olur senden değerlisi yok bunu unutma)

Dert etme bir şey olmaz.

Kanka nasıl bir şey olmaz. Seneye LGS var.

Reis diğerleri 90 100 alırken 25 50 almak çok zoruma gidiyor. Ayrıca aileme takdir sözüm vardı o da hayal oldu.

Kanka nasıl bir şey olmaz. Seneye LGS var.

LGS o kadar da önemli değil kafana takma. Stres yapıp daha da batırırsın. Sen de anlayacaksın işin sonunda LGS'nin o kadar da önemli olmadığını. Sadece ülkemizde olan saçma bir sınav (kafaya takıp da boş verme, yeteri kadar da çalış, abartı değil yeteri.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemimiz rezalet onu bir söyleyeyim onun haricinde dersi eğlenceli ve güzel hale getirmeye bak

Daha yaşın küçük. Çalıştığın halde bu notları alıyor ve yapamıyorsan çalışma. Mesleğe git ve meslek öğren.

Yaz aylarını iyi değerlendir. Eksik konularını çıkar ve bir çalışma planı hazırla. Açıkçası ben de 7.sınıfta böyle patladım. Sonrasında düzenli bir planla çalıştım. Üzme kendini sadece plan yap ve çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…