Ambrosia Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 25 Mayıs 2023 #11 Kanka LGS için bu kadar kasıyorsan TYT ve AYT için işin zor.
Pandacian Femtopat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #12 Ambrosia dedi: Kanka LGS için bu kadar kasıyorsan TYT ve AYT için işin zor. Genişletmek için tıkla... LGS için kasmıyorum ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum veya kötü bir okula gitmek.
Ambrosia dedi: Kanka LGS için bu kadar kasıyorsan TYT ve AYT için işin zor. Genişletmek için tıkla... LGS için kasmıyorum ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum veya kötü bir okula gitmek.
danvo Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 232 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #13 Pandacian dedi: LGS için kasmıyorum ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum veya kötü bir okula gitmek. Genişletmek için tıkla... Okulların çoğu aynı.
Pandacian dedi: LGS için kasmıyorum ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum veya kötü bir okula gitmek. Genişletmek için tıkla... Okulların çoğu aynı.
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.338 Çözümler 23 25 Mayıs 2023 #14 Baktın okulla olmuyor imkanın da varsa açığa geçersin. Seni tanımdan net bir tavsiye vermek doğru olmaz ama çok takma.
Baktın okulla olmuyor imkanın da varsa açığa geçersin. Seni tanımdan net bir tavsiye vermek doğru olmaz ama çok takma.