H hamitdağcı Yoctopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 2 28 Nisan 2022 #1 7. sınıfa gidiyorum. 18 gün özürsüz, 2 gün özürlü devamsızlığım var. Sınıfta kalır mıyım? Belge alamaz mıyım?
7. sınıfa gidiyorum. 18 gün özürsüz, 2 gün özürlü devamsızlığım var. Sınıfta kalır mıyım? Belge alamaz mıyım?
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.151 28 Nisan 2022 #2 hamitdağcı dedi: 7. sınıfa gidiyorum. 18 gün özürsüz, 2 gün özürlü devamsızlığım var. Sınıfta kalır mıyım? Belge alamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Sınavlara girersin geçirirler diye tahmin ediyorum ama riske atmaya gerek yok.
hamitdağcı dedi: 7. sınıfa gidiyorum. 18 gün özürsüz, 2 gün özürlü devamsızlığım var. Sınıfta kalır mıyım? Belge alamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Sınavlara girersin geçirirler diye tahmin ediyorum ama riske atmaya gerek yok.
H hamitdağcı Yoctopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 2 28 Nisan 2022 #3 Kastanbolu dedi: Sınavlara girersin geçirirler diye tahmin ediyorum ama riske atmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Sınavlara giriyorum.
Kastanbolu dedi: Sınavlara girersin geçirirler diye tahmin ediyorum ama riske atmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Sınavlara giriyorum.