flyroxyxd Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #1 Dostlar selam. Matematikten kalacağım sanırım ayrıca görselde nde kaç zayıfım olursa direkt kalırım? 7.sınıf.
Dostlar selam. Matematikten kalacağım sanırım ayrıca görselde nde kaç zayıfım olursa direkt kalırım? 7.sınıf.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.625 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #2 Türkçe 70 altı olursa kalırsın.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.663 Çözümler 50 Yer Bursa 20 Kasım 2023 #3 flyroxyxd dedi: Dostlar selam. Matematikten kalacağım sanırım ayrıca görselde nde kaç zayıfım olursa direkt kalırım? 7.sınıf. Genişletmek için tıkla... Orta okulda sınıfta kalma yok hocaların öyle söylüyorsa korkutmak amaçlı demiştir.
flyroxyxd dedi: Dostlar selam. Matematikten kalacağım sanırım ayrıca görselde nde kaç zayıfım olursa direkt kalırım? 7.sınıf. Genişletmek için tıkla... Orta okulda sınıfta kalma yok hocaların öyle söylüyorsa korkutmak amaçlı demiştir.
flyroxyxd Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #4 Paul Walker dedi: Türkçe 70 altı olursa kalırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçeyi hallederim de onun dışında kaç dersten zayıfım olabilir
Paul Walker dedi: Türkçe 70 altı olursa kalırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçeyi hallederim de onun dışında kaç dersten zayıfım olabilir
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.625 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #5 flyroxyxd dedi: Hocam Türkçeyi hallederim de onun dışında kaç dersten zayıfım olabilir Genişletmek için tıkla... Türkçe dışında sorun yok.
flyroxyxd dedi: Hocam Türkçeyi hallederim de onun dışında kaç dersten zayıfım olabilir Genişletmek için tıkla... Türkçe dışında sorun yok.
flyroxyxd Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #6 HakanXD dedi: Orta okulda sınıfta kalma yok hocaların öyle söylüyorsa korkutmak amaçlı demiştir. Genişletmek için tıkla... Ben merak ettim sadece kaç dersim 50 altında olursa kalma ihtimalim olur hocarlarla aram pek iyi değil de.
HakanXD dedi: Orta okulda sınıfta kalma yok hocaların öyle söylüyorsa korkutmak amaçlı demiştir. Genişletmek için tıkla... Ben merak ettim sadece kaç dersim 50 altında olursa kalma ihtimalim olur hocarlarla aram pek iyi değil de.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 20 Kasım 2023 #7 HakanXD dedi: Orta okulda sınıfta kalma yok hocaların öyle söylüyorsa korkutmak amaçlı demiştir. Genişletmek için tıkla... Kalan kalıyor 5. sınıfa gidip kalanda biliyorum yani okul yönetimine kalmış biraz da.
HakanXD dedi: Orta okulda sınıfta kalma yok hocaların öyle söylüyorsa korkutmak amaçlı demiştir. Genişletmek için tıkla... Kalan kalıyor 5. sınıfa gidip kalanda biliyorum yani okul yönetimine kalmış biraz da.
RyderWilson Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 1.028 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #8 flyroxyxd dedi: Ben merak ettim sadece kaç dersim 50 altında olursa kalma ihtimalim olur hocarlarla aram pek iyi değil de. Genişletmek için tıkla... Ortaokulda 45 ve kalman neredeyse imkansız.
flyroxyxd dedi: Ben merak ettim sadece kaç dersim 50 altında olursa kalma ihtimalim olur hocarlarla aram pek iyi değil de. Genişletmek için tıkla... Ortaokulda 45 ve kalman neredeyse imkansız.
flyroxyxd Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #9 Paul Walker dedi: Türkçe dışında sorun yok. Genişletmek için tıkla... hocam eyvallah ya içim rahatladı (türkçeden proje alcam)
Paul Walker dedi: Türkçe dışında sorun yok. Genişletmek için tıkla... hocam eyvallah ya içim rahatladı (türkçeden proje alcam)
Naukk Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 319 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #10 flyroxyxd dedi: Dostlar selam. Matematikten kalacağım sanırım ayrıca görselde nde kaç zayıfım olursa direkt kalırım? 7.sınıf. Genişletmek için tıkla... 7. sınıfta istesende kalamazsın zaten sıkıntı etme.
flyroxyxd dedi: Dostlar selam. Matematikten kalacağım sanırım ayrıca görselde nde kaç zayıfım olursa direkt kalırım? 7.sınıf. Genişletmek için tıkla... 7. sınıfta istesende kalamazsın zaten sıkıntı etme.