flyroxyxd Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #11 RyderWilson dedi: Ortaokulda 45 ve kalman neredeyse imkansız. Genişletmek için tıkla... kanka şimdi matematik kötü fen idare eder görsele hiç girmiyom bile yani
RyderWilson dedi: Ortaokulda 45 ve kalman neredeyse imkansız. Genişletmek için tıkla... kanka şimdi matematik kötü fen idare eder görsele hiç girmiyom bile yani
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.505 Çözümler 47 Yer Bursa 20 Kasım 2023 #12 F 16 Fighting Falcon dedi: Kalan kalıyor 5. sınıfa gidip kalanda biliyorum yani okul yönetimine kalmış biraz da. Genişletmek için tıkla... Nasıl kalıyor 8. sınıfta okula gitmedim ona rağmen kolaylıkla gectim. Şök ile geçer yine geçer gerçi ben orta okulu bitireli 6 sene oluyor belli olmaz yine de.
F 16 Fighting Falcon dedi: Kalan kalıyor 5. sınıfa gidip kalanda biliyorum yani okul yönetimine kalmış biraz da. Genişletmek için tıkla... Nasıl kalıyor 8. sınıfta okula gitmedim ona rağmen kolaylıkla gectim. Şök ile geçer yine geçer gerçi ben orta okulu bitireli 6 sene oluyor belli olmaz yine de.
flyroxyxd Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #13 Naukk dedi: 7. sınıfta istesende kalamazsın zaten sıkıntı etme. Genişletmek için tıkla... eyvallah saol HakanXD dedi: Nasıl kalıyor 8. sınıfta okula gitmedim ona rağmen kolaylıkla gectim. Genişletmek için tıkla... yeni sistemde af çok az hoccam
Naukk dedi: 7. sınıfta istesende kalamazsın zaten sıkıntı etme. Genişletmek için tıkla... eyvallah saol HakanXD dedi: Nasıl kalıyor 8. sınıfta okula gitmedim ona rağmen kolaylıkla gectim. Genişletmek için tıkla... yeni sistemde af çok az hoccam
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #14 Biz 2008'liler iyi yirttik ya .
flyroxyxd Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #15 Paul Walker dedi: Biz 2008'liler iyi yirttik ya . Genişletmek için tıkla... Ben 2010 da doğdum ama hasta olduğum için geç başladım ben yırtamadım üstüne daha fazla çekcem
Paul Walker dedi: Biz 2008'liler iyi yirttik ya . Genişletmek için tıkla... Ben 2010 da doğdum ama hasta olduğum için geç başladım ben yırtamadım üstüne daha fazla çekcem