R RedBosh Femtopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #21 MrLonax dedi: En son sosyalleşmeye zaman gelir diye düşünüyorum. Maalesef dershaneye gidemem. Genişletmek için tıkla... Bence yazın 1 ayını kendine ayır 1 ay konulara bir göz at ağustos'ta da bursluluğuna çalışırsın eylül'de diye biliyorum bursluluk sınavı.
MrLonax dedi: En son sosyalleşmeye zaman gelir diye düşünüyorum. Maalesef dershaneye gidemem. Genişletmek için tıkla... Bence yazın 1 ayını kendine ayır 1 ay konulara bir göz at ağustos'ta da bursluluğuna çalışırsın eylül'de diye biliyorum bursluluk sınavı.
MrLonax Centipat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #22 389072 dedi: Anadolu istemiyorum. Aşçılık, bilişim, denizcilik ve askeri istiyorum şahsen aşçılık ve bilisim için meslek daha olumlu gibi. Genişletmek için tıkla... Sizin kararınız hocam şimdiden başarılar dilerim LGS'den sonra unutmaz isem size sonucumu söylerim zaten sizde seneye gireceksiniz. RedBosh dedi: Bence yazın 1 ayını kendine ayır 1 ay konulara bir göz at ağustos'ta da bursluluğuna çalışırsın eylül'de diye biliyorum bursluluk sınavı. Genişletmek için tıkla... Sabah LGS akşam bursluluğa çalışırım.
389072 dedi: Anadolu istemiyorum. Aşçılık, bilişim, denizcilik ve askeri istiyorum şahsen aşçılık ve bilisim için meslek daha olumlu gibi. Genişletmek için tıkla... Sizin kararınız hocam şimdiden başarılar dilerim LGS'den sonra unutmaz isem size sonucumu söylerim zaten sizde seneye gireceksiniz. RedBosh dedi: Bence yazın 1 ayını kendine ayır 1 ay konulara bir göz at ağustos'ta da bursluluğuna çalışırsın eylül'de diye biliyorum bursluluk sınavı. Genişletmek için tıkla... Sabah LGS akşam bursluluğa çalışırım.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.516 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 26 Mayıs 2022 #23 MrLonax dedi: Sizin kararınız hocam şimdiden başarılar dilerim LGS'den sonra unutmaz isem size sonucumu söylerim zaten sizde seneye gireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi ildesiniz hocam? Belki aynı kurumda gireriz Teşekkürler.
MrLonax dedi: Sizin kararınız hocam şimdiden başarılar dilerim LGS'den sonra unutmaz isem size sonucumu söylerim zaten sizde seneye gireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi ildesiniz hocam? Belki aynı kurumda gireriz Teşekkürler.
iTouclyxStrafe Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #24 389072 dedi: OBP ile gitmek mantıklı değil mi? (meslek için.) Genişletmek için tıkla... Mesleğe gideceksen opb mantıklı.
389072 dedi: OBP ile gitmek mantıklı değil mi? (meslek için.) Genişletmek için tıkla... Mesleğe gideceksen opb mantıklı.
MrLonax Centipat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #25 389072 dedi: Hangi ildesiniz hocam? Belki aynı kurumda gireriz teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kayseri de hocam.
389072 dedi: Hangi ildesiniz hocam? Belki aynı kurumda gireriz teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kayseri de hocam.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.516 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 26 Mayıs 2022 #26 @iTouclyxStrafe OBP mantıklı ama oturduğum semtte düzgün meslek yok. Şişli meslek düşünüyorum. Oranın puanıda az aslında.
@iTouclyxStrafe OBP mantıklı ama oturduğum semtte düzgün meslek yok. Şişli meslek düşünüyorum. Oranın puanıda az aslında.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 26 Mayıs 2022 #27 MrLonax dedi: 7. sınıftayım ama seneye LGS'ye güzel hazırlanmak için şimdiden ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Aga zaman ne ara geçmiş daha geçen ben açmıştım şimdi LGS'ye gireceğim.
MrLonax dedi: 7. sınıftayım ama seneye LGS'ye güzel hazırlanmak için şimdiden ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Aga zaman ne ara geçmiş daha geçen ben açmıştım şimdi LGS'ye gireceğim.
iTouclyxStrafe Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #28 MrLonax dedi: Neden mesleği bu kadar istiyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Eğer üniversite kazanamazsa bile lise bitirmişse iş bulabiliyor.
MrLonax dedi: Neden mesleği bu kadar istiyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Eğer üniversite kazanamazsa bile lise bitirmişse iş bulabiliyor.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 26 Mayıs 2022 #29 MrLonax dedi: Kayseri de hocam. Genişletmek için tıkla... Bende kayseriliyim seneye aynı lisede okuruz belki.
MrLonax dedi: Kayseri de hocam. Genişletmek için tıkla... Bende kayseriliyim seneye aynı lisede okuruz belki.
R RedBosh Femtopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #30 MrLonax dedi: Sizin kararınız hocam şimdiden başarılar dilerim LGS'den sonra unutmaz isem size sonucumu söylerim zaten sizde seneye gireceksiniz. Sabah LGS akşam bursluluğa çalışırım. Genişletmek için tıkla... Çok sıkmamalısın bence kendini daha 12 ayın var.
MrLonax dedi: Sizin kararınız hocam şimdiden başarılar dilerim LGS'den sonra unutmaz isem size sonucumu söylerim zaten sizde seneye gireceksiniz. Sabah LGS akşam bursluluğa çalışırım. Genişletmek için tıkla... Çok sıkmamalısın bence kendini daha 12 ayın var.