R RedeyeTR Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #1 Matematik projem test kitabı bitirmek ben yarısını bitirdim. Böyle teslim edersem kaç puanım gider? Ya da projeyi geç verirsem kaç puanım gider?
Matematik projem test kitabı bitirmek ben yarısını bitirdim. Böyle teslim edersem kaç puanım gider? Ya da projeyi geç verirsem kaç puanım gider?
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 1 Haziran 2022 #2 10 - 15 Puan etkiliyor.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Haziran 2022 #3 RedeyeTR dedi: Matematik projem test kitabı bitirmek ben yarısını bitirdim. Böyle teslim edersem kaç puanım gider? Ya da projeyi geç verirsem kaç puanım gider? Genişletmek için tıkla... Öğretmene gòre değişir yapmaya çalış.
RedeyeTR dedi: Matematik projem test kitabı bitirmek ben yarısını bitirdim. Böyle teslim edersem kaç puanım gider? Ya da projeyi geç verirsem kaç puanım gider? Genişletmek için tıkla... Öğretmene gòre değişir yapmaya çalış.
Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #4 RedeyeTR dedi: Matematik projem test kitabı bitirmek ben yarısını bitirdim. Böyle teslim edersem kaç puanım gider? Ya da projeyi geç verirsem kaç puanım gider? Genişletmek için tıkla... Hocaya bağlı isterse 0 verir isterse 100 verir isterse 50 verir.
RedeyeTR dedi: Matematik projem test kitabı bitirmek ben yarısını bitirdim. Böyle teslim edersem kaç puanım gider? Ya da projeyi geç verirsem kaç puanım gider? Genişletmek için tıkla... Hocaya bağlı isterse 0 verir isterse 100 verir isterse 50 verir.
N0vA Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 113 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #5 Bence girmez direktman.
R RedeyeTR Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #6 N0vA dedi: Bence girmez direktman. Genişletmek için tıkla... Çok gıcık bir hoca geçen sene girmişti.
S SageMaine Centipat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #7 Bir işi de tam yapın. Soruna gelirsek puana etkisi olur tabi. Ancak hocayla aran iyiyse biraz yalvar yakar halledersin.
Bir işi de tam yapın. Soruna gelirsek puana etkisi olur tabi. Ancak hocayla aran iyiyse biraz yalvar yakar halledersin.
Mr. Beast Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 268 Çözümler 2 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #8 RedeyeTR dedi: Matematik projem test kitabı bitirmek ben yarısını bitirdim. Böyle teslim edersem kaç puanım gider? Ya da projeyi geç verirsem kaç puanım gider? Genişletmek için tıkla... Bizim arkadaştan 10 puan düşüldü geç vermeden.
RedeyeTR dedi: Matematik projem test kitabı bitirmek ben yarısını bitirdim. Böyle teslim edersem kaç puanım gider? Ya da projeyi geç verirsem kaç puanım gider? Genişletmek için tıkla... Bizim arkadaştan 10 puan düşüldü geç vermeden.