6 671174 Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 281 11 Eylül 2023 #11 Bunun yaşlada alakası var 7 de denklemleri hiç anlamamıştım 8 de tekrar ettim 8 9 10 da takır takır çözdüm.
Bunun yaşlada alakası var 7 de denklemleri hiç anlamamıştım 8 de tekrar ettim 8 9 10 da takır takır çözdüm.
xantarespeekk Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 11 Eylül 2023 #12 Dead Girl dedi: Tam sayıları bilirim fakat işlem yapamam mesela: (+10) - (-40) (-23) + (-40) Genişletmek için tıkla... Hocam - - birleştir artı 50 oldu + - birleştir - -63 oldu bunu mu anlamadınız?
Dead Girl dedi: Tam sayıları bilirim fakat işlem yapamam mesela: (+10) - (-40) (-23) + (-40) Genişletmek için tıkla... Hocam - - birleştir artı 50 oldu + - birleştir - -63 oldu bunu mu anlamadınız?
6 671174 Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 281 11 Eylül 2023 #13 eksi yi içe dağıt eksi eksi artı eksi artı eksi olur
AbimiSevyom Femtopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 33 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #14 Ayı gibi ders çalış.
Dead Girl Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 960 Yer İzmir/Buca Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 11 Eylül 2023 #15 xantarespeekk dedi: Hocam - - birleştir artı 50 oldu + - birleştir - -63 oldu bunu mu anlamadınız? Genişletmek için tıkla... Ben onu anladım fakat bende toplama ve çıkarmayı akıldan yapamıyorum elimle veya bir yere yazarak yapmam gerekiyor.
xantarespeekk dedi: Hocam - - birleştir artı 50 oldu + - birleştir - -63 oldu bunu mu anlamadınız? Genişletmek için tıkla... Ben onu anladım fakat bende toplama ve çıkarmayı akıldan yapamıyorum elimle veya bir yere yazarak yapmam gerekiyor.
xantarespeekk Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 11 Eylül 2023 #16 Dead Girl dedi: Ben onu anladım fakat bende toplama ve çıkarmayı akıldan yapamıyorum elimle veya bir yere yazarak yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam normal toplama çıkarmayı mı akıldan yapamıyorsunuz bunun için ya otizmli vs ya da 1. sınıf olmanız lazım.
Dead Girl dedi: Ben onu anladım fakat bende toplama ve çıkarmayı akıldan yapamıyorum elimle veya bir yere yazarak yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam normal toplama çıkarmayı mı akıldan yapamıyorsunuz bunun için ya otizmli vs ya da 1. sınıf olmanız lazım.
KOSTOK2 Picopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 409 Çözümler 3 11 Eylül 2023 #17 Hydra.X dedi: Temelin yoksa nasıl 7ci sınıfa geçtin. Genişletmek için tıkla... Mesela ben 7.sınıfa geçtiğim de (5.sınıftayken okulu dondurmuştum) çarpma bölme yapamıyordum.
Hydra.X dedi: Temelin yoksa nasıl 7ci sınıfa geçtin. Genişletmek için tıkla... Mesela ben 7.sınıfa geçtiğim de (5.sınıftayken okulu dondurmuştum) çarpma bölme yapamıyordum.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #18 Dead Girl dedi: Ben onu anladım fakat bende toplama ve çıkarmayı akıldan yapamıyorum elimle veya bir yere yazarak yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bir şey diyemez öğretmen. Yapıyosun sonuçta.
Dead Girl dedi: Ben onu anladım fakat bende toplama ve çıkarmayı akıldan yapamıyorum elimle veya bir yere yazarak yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bir şey diyemez öğretmen. Yapıyosun sonuçta.
Dead Girl Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 960 Yer İzmir/Buca Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 11 Eylül 2023 #19 Umarım bir şey olmaz yarın heyecanlanmadan yaparım umarım. Zaten hoca hayatınızdan kıymetli değil diyor matematik falan, bilmesenizde olur diyor.
Umarım bir şey olmaz yarın heyecanlanmadan yaparım umarım. Zaten hoca hayatınızdan kıymetli değil diyor matematik falan, bilmesenizde olur diyor.
KOSTOK2 Picopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 409 Çözümler 3 11 Eylül 2023 #20 Dead Girl dedi: Ben onu anladım fakat bende toplama ve çıkarmayı akıldan yapamıyorum elimle veya bir yere yazarak yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bunları atlatmak istiyorsan şimdiden antrenmanlarla matematik çöz ciddiyim bu dediğimi mutlaka yap ve hesap makinesi kullanmadan gerçekten kendini zorlayarak çöz eminim ki daha iyi bir liseye ve de ileride daha iyi bir üniversiteye de gidersin.
Dead Girl dedi: Ben onu anladım fakat bende toplama ve çıkarmayı akıldan yapamıyorum elimle veya bir yere yazarak yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bunları atlatmak istiyorsan şimdiden antrenmanlarla matematik çöz ciddiyim bu dediğimi mutlaka yap ve hesap makinesi kullanmadan gerçekten kendini zorlayarak çöz eminim ki daha iyi bir liseye ve de ileride daha iyi bir üniversiteye de gidersin.