7 TL olan Windows 11 Pro dijital lisans gerçek mi?

Narvto

Centipat
Daha fazla  
Merhaba internette dolanırken Windows 11 Pro için lisans buldum ama fiyatı 7 liraydı ve şaşırdım çünkü bildiğim kadarıyla bu lisanslar 3-4 bin arası değişiyor. Link burada Microsoft Windows 11 Pro Dijital Lisans - Fiyatı, Yorumları.

Yorumlar ve değerlendirmelere baktım herkes oldu demiş, doğru mudur böyle bir şey sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunlar genellikle yasal yollardan edilmemiş keyler oluyor, alın deneyin isterseniz 7 TL fakat, çalışır mı? Çalışırsa da uzun sürer mi bilemem.

Hocam bunlar genellikle yasal yollardan edilmemiş keyler oluyor, alın deneyin isterseniz 7 TL fakat, çalışır mı? Çalışırsa da uzun sürer mi bilemem.
uzun sürmezse herhangi bir sorun olur mu mesela aldım uzun sürmedi bitti ne olur sonra

Kullanmadım ama arkadaşıma almadan önce araştırmıştım.
Cogu kişi sıkıntı yaşamadıgını diyor Windows paylaşımı fark ederse dijital kodu iptal ediyormuş ama bu da cok az bir ihtimalle oluyormuş yani genelde alanlar rahat sekilde kullanıyorlarmış.
İtem satışta 20-30 TL'ye satılanlar var ve genele piyasasıda 20-30 TL
Şu anki fiyatı 7 TL olması beni de sasırttı.

Sanırım Oem key satıyorlar. Lisans anakartına işlemez ama format atmadığın sürece süresiz kullanırsın.

Bu tip ne olduğu bilinmeyen keylere para vermek yerine MAS kullanın.

Hocam çok ucuzmuş gerçekten sanırsam bende alacağım

KMS tarzı bir şey mi bu hocam?
Tam olarak KMS demek yanlış olur ancak uygulanış biçimleri benzer. MAS; açık kaynak kodlu ve güvenilir bir yöntem. PowerShell/Terminal uygulamasına irm https://get.activated.win | iex komutunu yazarak kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…