kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar ben bu telefonu bitpazarında almıştım nostaljik olsun diye kullanmak istiyorum. Hattımı takıp kullanabilir miyim?
Arkadaşlar ben bu telefonu bitpazarında almıştım nostaljik olsun diye kullanmak istiyorum. Hattımı takıp kullanabilir miyim?
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #2 Kapatılmış diyor, kullanamazsınız.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.861 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 19 Mayıs 2024 #3 Yazan şeyi okumuyorsunuz sanırım? Kapatılmış cihaz diyor.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 19 Mayıs 2024 #4 kerosene dedi: Arkadaşlar ben bu telefonu bitpazarında almıştım nostaljik olsun diye kullanmak istiyorum. Hattımı takıp kullanabilir miyim? Eki Görüntüle 2199631 Genişletmek için tıkla... IMEI'si iptal olmuş. Yenisini almak da 30K.
kerosene dedi: Arkadaşlar ben bu telefonu bitpazarında almıştım nostaljik olsun diye kullanmak istiyorum. Hattımı takıp kullanabilir miyim? Eki Görüntüle 2199631 Genişletmek için tıkla... IMEI'si iptal olmuş. Yenisini almak da 30K.
sevenbatuemir Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 452 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Core i7 RTX 3060 Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #5 kerosene dedi: Arkadaşlar ben bu telefonu bitpazarında almıştım nostaljik olsun diye kullanmak istiyorum. Hattımı takıp kullanabilir miyim? Eki Görüntüle 2199631 Genişletmek için tıkla... 30K ödemek istiyorsanız evet.
kerosene dedi: Arkadaşlar ben bu telefonu bitpazarında almıştım nostaljik olsun diye kullanmak istiyorum. Hattımı takıp kullanabilir miyim? Eki Görüntüle 2199631 Genişletmek için tıkla... 30K ödemek istiyorsanız evet.
HeyYavrum Yoctopat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #6 kerosene dedi: Arkadaşlar ben bu telefonu bitpazarında almıştım nostaljik olsun diye kullanmak istiyorum. Hattımı takıp kullanabilir miyim? Eki Görüntüle 2199631 Genişletmek için tıkla... Edevlet'den IMEI'yi yeniden açmayı denedin mi? Kullandığım birşey değil ama Google'dan buldum. Bir dene istersen. 1 Yıl ve Üzeri Kullanılmayan Cihaz Kimlik Bilgilerinin Tekrar Kayıt Altına Alınması Bu hizmeti kullanarak; kesintisiz 1 yıl süre ile elektronik haberleşme şebekelerinden hizmet almayıp, haberleşmeye kapatılan cihazlarınızın elektronik kimlik bilgilerini tekrar kayıtlı hale getirebilirsiniz. www.turkiye.gov.tr
kerosene dedi: Arkadaşlar ben bu telefonu bitpazarında almıştım nostaljik olsun diye kullanmak istiyorum. Hattımı takıp kullanabilir miyim? Eki Görüntüle 2199631 Genişletmek için tıkla... Edevlet'den IMEI'yi yeniden açmayı denedin mi? Kullandığım birşey değil ama Google'dan buldum. Bir dene istersen. 1 Yıl ve Üzeri Kullanılmayan Cihaz Kimlik Bilgilerinin Tekrar Kayıt Altına Alınması Bu hizmeti kullanarak; kesintisiz 1 yıl süre ile elektronik haberleşme şebekelerinden hizmet almayıp, haberleşmeye kapatılan cihazlarınızın elektronik kimlik bilgilerini tekrar kayıtlı hale getirebilirsiniz. www.turkiye.gov.tr
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 19 Mayıs 2024 #7 Faturasıyla yeniden açtırılabiliyor ama bit pazarında orijinal faturasıyla satmamışlardır.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Mayıs 2024 #8 Tesla Bobini dedi: Yazan şeyi okumuyorsunuz sanırım? Kapatılmış cihaz diyor. Genişletmek için tıkla... Okumuyorum.
Tesla Bobini dedi: Yazan şeyi okumuyorsunuz sanırım? Kapatılmış cihaz diyor. Genişletmek için tıkla... Okumuyorum.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.517 Çözümler 18 15 Haziran 2024 #9 kerosene dedi: Arkadaşlar ben bu telefonu bitpazarında almıştım nostaljik olsun diye kullanmak istiyorum. Hattımı takıp kullanabilir miyim? Eki Görüntüle 2199631 Genişletmek için tıkla... Kullanamazsınız. Kullanmak için ya bunu satıp IMEI'si açık 2. el bir telefon alacaksınız. Ya da eski sahibini bulup açtıracaksınız.
kerosene dedi: Arkadaşlar ben bu telefonu bitpazarında almıştım nostaljik olsun diye kullanmak istiyorum. Hattımı takıp kullanabilir miyim? Eki Görüntüle 2199631 Genişletmek için tıkla... Kullanamazsınız. Kullanmak için ya bunu satıp IMEI'si açık 2. el bir telefon alacaksınız. Ya da eski sahibini bulup açtıracaksınız.