M mr_hidir Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 981 Çözümler 5 7 Mart 2023 #1 Merhaba eski bir tuşlu telefon kullanmam lazım. Cihazın IMEI'si 7 senedir kullanılmadığı için sistemden atılmış. Fakat açtırmak istediğimde sorun yaşıyorum. Çözümü var mıdır?
Merhaba eski bir tuşlu telefon kullanmam lazım. Cihazın IMEI'si 7 senedir kullanılmadığı için sistemden atılmış. Fakat açtırmak istediğimde sorun yaşıyorum. Çözümü var mıdır?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 7 Mart 2023 #2 Faturayla başvuru yapılacak. Geçmiş olsun.
2 214777 Kilopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 10 7 Mart 2023 #3 Telefon senin üzerine mi ? Ondan reddediyor büyük ihtimalle. Cihaz kimin üzerineyse onun e devleti ile başvurun.
Telefon senin üzerine mi ? Ondan reddediyor büyük ihtimalle. Cihaz kimin üzerineyse onun e devleti ile başvurun.
M mr_hidir Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 981 Çözümler 5 7 Mart 2023 #4 214777 dedi: Telefon senin üzerine mi ? Ondan reddediyor büyük ihtimalle. Cihaz kimin üzerineyse onun e devleti ile başvurun. Genişletmek için tıkla... Hayır, yaşlı bir aile dostumuzdan bana kaldı... Emrecngz dedi: Faturayla başvuru yapılacak. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Faturasını nereden bulayım hocam telefon benden yaşlı.
214777 dedi: Telefon senin üzerine mi ? Ondan reddediyor büyük ihtimalle. Cihaz kimin üzerineyse onun e devleti ile başvurun. Genişletmek için tıkla... Hayır, yaşlı bir aile dostumuzdan bana kaldı... Emrecngz dedi: Faturayla başvuru yapılacak. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Faturasını nereden bulayım hocam telefon benden yaşlı.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 7 Mart 2023 #5 mr_hidir dedi: Faturasını nereden bulayım hocam telefon benden yaşlı. Genişletmek için tıkla... Genelde böyle oluyor zaten. Böyle salak kurallar korumalarının sebebi de bu, halkı zor duruma sokmak.
mr_hidir dedi: Faturasını nereden bulayım hocam telefon benden yaşlı. Genişletmek için tıkla... Genelde böyle oluyor zaten. Böyle salak kurallar korumalarının sebebi de bu, halkı zor duruma sokmak.
AzIsırılmışElma Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 537 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #6 Emrecngz dedi: Faturayla başvuru yapılacak. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Merhaba fatura ile nasıl başvuru yapılıyor biliyorsanız anlatabilir misiniz?
Emrecngz dedi: Faturayla başvuru yapılacak. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Merhaba fatura ile nasıl başvuru yapılıyor biliyorsanız anlatabilir misiniz?
aleff Decapat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 290 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #7 Aynı numara olması şart mı yoksa aynı kişiye ait farklı numarayla da açılabilir mi?
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #8 Bu telefonu önceden kullanan vatandaş kendi e-Devlet'i üzerinden başvuruda bulunursa telefon açacaktır.
Bu telefonu önceden kullanan vatandaş kendi e-Devlet'i üzerinden başvuruda bulunursa telefon açacaktır.