7 Yıllık 2,5" HDD İşe Yarar Mı?

Yer
Eskişehir Odunpazarı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Eski bir laptop var 7 yıllık sanırım. İşimi görüyor ama HDD'si çok yavaş. O yüzden bugün SSD sipariş vericeğim (Kingston hyperX furry120gb) Ama HDD gene bilgisayar toplarsam kısa süreli olarak iş görür mü yoksa bu HDD'den hayır gelmez mi?
Bu arada HDD için test programı önerebilirsiniz testlerini yaparım. Okuma/yazma hızı 80/70mb ortalama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabırlı biriyseniz SSD alana kadar idare eder. 80MB hız çok kötü değil. Dediğiniz gibi açılışta kapanışta vs. biraz beklersiniz.

Düzenleme: SSD yanına Yerel Disk D olarak depo amaçlı kullanacağım diyorsanız da siz ondan bıkana kadar idare eder.

HDD hala çalışıyorsa tabiki de işinize yarar. Elimde 8 yıllık Samsung HDD var taş gibi çalışıyor hala fakat yarın ömrünü dolduracak.

Yok ya genede ssdnin tadını tam tadamasamda sata 2 den dolayı o hızı yaşamak istiyorum. Yaklaşık bir hdd ne kadar sürede ömrü dolar acaba. Ya birde çok eski bilgisayar olmasına rağmen gayet hızlı. Yoksa ben mağra devrinden çıktım bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı